reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Joasiek, w jakim programie robilas ten kalendarz??? Jesli mozna wiedziec oczywiscie.

karolina77 no pewnie że można, żadna tajemnica :happy2:
Na necie znalazłam plik corela z miesiącami na 2008 rok, więc w Corelu powyciagałam z niego poszczególne miesiące i potem całość poskładałam w Photoshopie.

Ale super kalendarze,tez naszła mnie ochota na taki.Poproszę siostrę o pomoc,w pracy mi złoży i wydrukuje.Ale chyba dopiero na Dzień Babci mi si uda.:tak:

Pomysł z kalendarzem super :tak: Podsunę dzieciakom pomysł, niech robią na Dzień Babci i Dziadka takie kalandarze, małżonek tylko zbinduje w pracy :-)

reklama
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
szczeniaczek uczniaczek, którego Antek ma dostać od teściowej, po naciśnięciu na nosek mówi: ucho, niebieskie ucho.............. :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Tomek pojechał wymienić na normalnego, bez ucha w nosie.....:wściekła/y: :-D:wściekła/y::-D:wściekła/y:
a jak nie wymienią, to kupi innego :baffled:

ja to mam szczęście :baffled:
Jeśli ma paragon to wymienią... albo będą chcieli naprawić. Ja kupiłam garnuszek na klocuszek i mimo, że się przelączyło na liczby to i tak były kształty. Wysłali do serwisu. Wątpię, żeby córcia dostała go na święta.

Do góry