reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

My tez mamy rocznice 30 wrzesnia ...ale robimy dobra kolacje, winko i tyle.. moze jakies kino...mamy teraz inne wydatki:tak:

A moze zegarek Gosia ?

my mamy 22 października mam miesiąc na wymyślenie czegoś :-D

zegarek ma i nie nosi :sorry2:

też będzie kolacja jak co roku wino świece może w domku a może gdzieś wyjdziemy :confused: jeszcze nie wiem ale pewnie Emilka nas nie puści nigdzie

ale chciałbym mu coś dać nie koniecznie coś drogiego :no:

jednego roku upiekłam ciasteczka i ulepiłam mu jedno duże i ma do teraz je na półce :sorry2: hihi jeszcze się nie popsuło :szok::-D

reklama
a ktora to rocznica popatrz w znaczenia rocznic i moze cos wymyslisz.

my mielismy druga papierowa ale bylismy w turcji wiec zabaralismy cale towarzycho na kolacje- specjalna rezerwacja stołu ( a ze to all in tanio wyszlo :-D ) tylko wina dokupilismy no ale ja dostalam zlote kolczyki a dla meza utargowalam sweterek z tomiego hill..... za 17 eurasow z 35 wiec dobra jestem ( oczywiscie turecka podroba jak wszystko)

a ktora to rocznica popatrz w znaczenia rocznic i moze cos wymyslisz.

my mielismy druga papierowa ale bylismy w turcji wiec zabaralismy cale towarzycho na kolacje- specjalna rezerwacja stołu ( a ze to all in tanio wyszlo :-D ) tylko wina dokupilismy no ale ja dostalam zlote kolczyki a dla meza utargowalam sweterek z tomiego hill..... za 17 eurasow z 35 wiec dobra jestem ( oczywiscie turecka podroba jak wszystko)
u nas ślubna zerowa :zawstydzona/y:

ja tez dla duzego chlopca dalam czekoladki a dla malego doszly filmy wiec troche wiecej ma no i zrobie extra obiad i torcik pieke narazie mam podstawe czyli biszkopt a co dalej zobaczymy.

KOLOROWA DREWNIANA TABLICA 2w1 + GRATISY!!! (438741460) - Aukcje internetowe Allegro

dokładnie takie tablice były w biedronce wczoraj kupiłam niebieską choć zielona mi sie najbardziej podobała ale była otwarta i bałam się że coś będzie brakować i była ostatnia :sorry2: wiec wziełam dla chrześniaka niebieską :tak:na żywo dużo duzo ładniejsze i solidne

ale na allegro sobie ktoś cene dowalił :szok: w biedronce jak już pisałam 29,90zł

reklama
Prezent dla konrada na gwiazdke:szok::-D.Udalo sie kupic okazyjnie:tak: nowy
Cozy_Coupe325.jpg

Do góry