reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Prezent dla konrada na gwiazdke:szok::-D.Udalo sie kupic okazyjnie:tak: nowy
Cozy_Coupe325.jpg
Nie no suuuuper.

Tycia :szok: ale fura!!!
Po ile kupiłaś i gdzie? I czy to autko jest na pedały czy ma jakiś inny napęd :confused:
Właśnie?????

Na Allegro;-):tak:.Byla aukcja,konczyla sie wczoraj wieczorem,a widocznie wszyscy ogladaja tvn:-D.Wygralam za 159 zł:szok::-D,a one chodza po ponad 250.Pomyslałam,ze bedzie na gwiazdke,bo to jak dla mnie drogi prezent.Wczorak w Ch jezdzil takim i byl zachwycony.Jesli sie nie myle,to dziecko odpycha sie nozkami:tak:

Tycia -swietny:tak:. Marta uwielbia te samochodziki, zna je własnie z duzych sklepów. Niestety nie mielibysmy gdzie trzymac takiego sprzetu:-(.
Jestem pewna ,ze Twoj Konrad bedzie zachwycony prezentem od Mikołaja:tak::-):-)

Przed remontem tez nie mialabym miejsca:no:.Wywalilam jednak wszystko(oprocz szafy) i dziecko ma gdzie sie bawic:tak:.
ja nie wiem czy wytzymam do gwiazdki:sorry2:,postaram sie,bo jeszcze musze tyle prezentow kupic:sorry2:.Musze to robic stopniowo,bo zbankrutuje:dry:.

reklama
super kiedys je ogladalam ale cene mnie przerosla a szymek byl za maly bym miala pewnosc ze mu sie spodoba

ale zakup rewelka tylko czy ty wytrzmasz aby mu tego nie dac wczesniej :baffled:

Do góry