reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Ja też lubie ten sklep :tak: Emilka narazie ma spodenki beżowe nie bardzo grube ale ciepłew środku z polarkiem i ma po moim chrzesniaku i nie wiem czy oni maja firmę tup tup jesli tak to siostra tam kupowała ale zestaw z kurtką :tak:

te są jakby sztruksowe na polarze i jakiejs innej firmy, na m... jakas polska firma, bardzo fajne

pytanko do mam dziewczynek: czym bawia sie wasze pociechy najchętniej?? szukam prezentu dla męża siostrzenicy, która jest młodsza od naszych lutówkowych dzieci o miesiąc... i nie mam pomysłu:sorry2:

Rosmerta, Oliwka najbardziej preferuje zabawę lalkami i wózkiem, oglądanie książeczek i rysowanie (zarówno kredkami jak i na znikopisie), układanie drewnianych puzzli :tak: Klocki jej wogóle nie interesują :no:

reklama
dzięki dziewczyny:-) ale... i tak nadal nie wiem co kupic małej:sorry::sorry::-D wózki dla lalek ma i to nawet kilka, jakies lalki też ale narazie to niczym takim sie nie bawi konkretnie, no chyba, że niedlugo zapała miłością do lalek...:-)

U nas na pierwszym miejscu kolorowanie kredkami i ksiazeczki. Pozniej ciuchcia z drewnianych klockow.
a jaką ta ciuchcię macie, bo myślałam o czyms takim też, nawet dla Hubka :-)

Do góry