reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

ja mam ale Szymcio sie nim nie bawil jeszcze czeka na choinke.za to sama już go próbowałam by sprawdzić czy dziala i czy mówi wyraźnie - na mój guts polecam ja się bawiłam dobrze :-D

reklama
Ja tam akurat Misie Fisher Price'a polecam, ale faktycznie zdaje się chyba Joasiek narzekała.
A ta, którą wkleiłaś Wiśnia jest bardzo fajna :tak:Chicco robi dobre zabawki.

Karola nie mamy takiej smieciary ale myśle, że duzo się do niej zmieści tam:tak::-)
a może cos takiego MAJORETTE CITY GARAŻ BERCHET SMOBY Warszawa (492449716) - Aukcje internetowe Allegro
podpowiedziałam moim rodzicom zeby kupili Hubkowi na gwiazdkę:-) ale to jest tylko do tych małych resoraków raczej, nie wiem czy takie cos by wam odpowiadało
no chyba jeszcze zamały bo mamy autostradę z Wadera i jedynie co mu sie podoba to zjazd z wiaduktu tylko na prosto puszcza po nim auta i kulki sensorowe i daaaaaaaleko lecą

Ja myslalm z kolei nad zakupem prezentu dla malej w postaci laptopa (tego dla dzieci ;-)) bo co chwilke dochodzi do naszego komputera i bawi sie klawiatura...w carefour byl chyba taki za ok 30 zl...dobry pomysl??? bo wozek i lalke juz ktos jej kupil, a ja nie mam pojecia co ja zaciekawi...

dziękuję dziewczyny cmoooook
kurcze zawsze można na Was liczyć :-)
kupię tą chicco zatem :tak:
Polecam tę karuzelkę,sąsiadka ma i chwali.:tak:
no chyba jeszcze zamały bo mamy autostradę z Wadera i jedynie co mu sie podoba to zjazd z wiaduktu tylko na prosto puszcza po nim auta i kulki sensorowe i daaaaaaaleko lecą
A Kuba bawił sie u mojej koleżanki wczoraj i bardzo mu sie podobało,podobnie garaż Wadera.:tak:
Ja myslalm z kolei nad zakupem prezentu dla malej w postaci laptopa (tego dla dzieci ;-)) bo co chwilke dochodzi do naszego komputera i bawi sie klawiatura...w carefour byl chyba taki za ok 30 zl...dobry pomysl??? bo wozek i lalke juz ktos jej kupil, a ja nie mam pojecia co ja zaciekawi...
My tez mamy w zamyśle laptopika jak Kubulek dostanie kasiorke na prezent.:tak:Uważam,że to fajny pomysł.

Ciezki wybor wszystkie fajne ale ten z Fishera moim zdaniem najlepszy :tak: Jenni narazie niedostanie nowego bo Chrisowego rozwalila:sorry::baffled:

reklama

Mi sie podoba ten Puchatkowy,ale widziałam nażywo ten Fishera i też jest extra.:tak:

Do góry