reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

o matko dziewczyny możecie hurtownie otwierać. Szymek w sumie dużo zabawek nie dostanie bo po wigilii zrobiło nam się go żal że nie wiedziałczym ma się bawić. więć dostanie od chrzestnej zabawki a tak po małym autku od każdej pary więc powinno być ok 4 sztuk.

reklama
No piekne prezenty dzieci dostaly.....
Jula dostala lale, sweterek <duzo za duzy;)>, spodenki<lumpik czytaj od T.> zdjecie aniolkow w antyramie, slodycze, zesatw do obiadku, i od mojej rodzinki kase;)...
takze kupie jej cos ladnego na wiosne..:)))

Jenni wedlug waszych dzieci to malo dostala:sorry2: Klocki lego duplo ,bluzke i spodnie ktore ubierze za chyba 21 lata:sorry2: rozmiar 98/104 a obecnie nosi 86 i czasami male 92:sorry2: ,kretki, kolorowanki i to chyba wsioooooooo:sorry2:

a jak reakcja na Duplo???Szymek uwielbia ostatnio tylko taką palmę co można zbudować z 3 klocków :szok: rozwala i buduje.:-Dza to ja mogę budować całą resztę ale wprowadzanie zwierząt to już jego działka.:tak:

rany dziewczyny ale wysyp prezentowy :-D:-p:-) my po świetach stwierdziliśmy, że na urodzinki to poprosimy kaske, bo ma tyle zabawek ze nie wie za co sie najpierw zabrać, no i faktycznie wszyscy się spisali, dostał głównie kasę no i jakies tam drobiazgi typu klocki drewniane,resoraki, zwierzątka - figurki no i zestaw Noddiego od moich rodziców
za częśc kaski kupilismy mu do pokoiku: CMT-BX30R (CMTBX30R) : Kino Domowe i sprzęt Hi-Fi : Sony czekamy na dostawę, ma przyjśc dzisiaj:tak:

a za resztę to mu jakies ubranka na wiosne zakupię, może zamówie z next'a i brat przywiezie z UK.

rany dziewczyny ale wysyp prezentowy :-D:-p:-) my po świetach stwierdziliśmy, że na urodzinki to poprosimy kaske, bo ma tyle zabawek ze nie wie za co sie najpierw zabrać, no i faktycznie wszyscy się spisali, dostał głównie kasę no i jakies tam drobiazgi typu klocki drewniane,resoraki, zwierzątka - figurki no i zestaw Noddiego od moich rodziców
za częśc kaski kupilismy mu do pokoiku: CMT-BX30R (CMTBX30R) : Kino Domowe i sprzęt Hi-Fi : Sony czekamy na dostawę, ma przyjśc dzisiaj:tak:

a za resztę to mu jakies ubranka na wiosne zakupię, może zamówie z next'a i brat przywiezie z UK.
SUPER:tak:

reklama
u nas walentynki minęły bez emocji miedzy nami..bo były urodzinki Filipka..było duuuzo gosci i padałam na twarz...

za to Filip był szczęśliwy...i został zawalony prezentami - dostał wóz strażacki, nawet duzy, plastikowe kręgle, koszulę, auto z pilotem, kasę, za którą kupimy pościel do łóżeczka, od nas i dziadków traktor z przyczepą na pedały - taki duży, no i duży motor-kład na akumulator nie mam gdzie tego trzymać...buuuu..a on szlaje na tym wszystkim.

Do góry