reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Gosia fajowny ten zestawik dla Emilki:tak: pomysle o takim dla bratanicy męza może na Mikołajki:-)

Madzix to tatuś zaszalał i rozpuścił dziecko:szok::-p ale nie martw sie zawsze znajdzie sie jakis prezencik dla małej:-D jak sie mała zorinetruje to tylko tatę bedzie wysyłac po prezenty, bo tata więcej nakupi;-):-D

a ja sie cieszyłam z tych prezentów z playmobil i du...a:dry: facet mi zadzwonił, ze dostał uszkodzona farme w transporcie i nie moze jej wysłac i za tydzien będzie kolejna dopiero, no wiec kazałm mu w koncu wsyałc tylko ten samochód kempingowy a farma bedzie za tydzien... Hubek sie nie zorientuje a przynajmniej za tydzien będzie znow niespodzianka:tak:
od nas dostanie dzis te grę Magic Pen z Bobem Budowniczym, co ktoś kiedys tu wklejał, zobaczymy jak się sprawdzi u nas:tak: i takiego osiołka jeszcze OSIOŁEK RED DO SKAKANIA DMUCHANY GUMOWY OSIOŁ (796174544) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam go kiedys w lidlu z myśla o imieninkach własnie (jakies pół roku temu chyba:sorry:) i mi sie wczoraj przypomniało, że na strychu czeka:-D

reklama
Madzix nie przejmuj się, prezentów nigdy za wiele:sorry2::-)
Tomek za każdym razem kiedy przyjeżdża do domu przywozi Gosiakowi prezent i jest to zazwyczaj dźwig z klocków lego:-p
Gosia bardzo fajny zestaw:tak:
Anita - remiza pierwsza klasa:-)
Justyna - bardzo fajne prezenty czekają na strychu:tak:

A u nas królują dźwigi - różnego rodzaju (oprócz puzzli i innych prezentów) i na mikołaja będzie plac budowy:sorry2:
Tatuś wybiera i składa razem z córką:-p
Jaki tatuś taka córeczka:-)
LEGO CITY 7633 - WIELKI PLAC BUDOWY - NOWE POZNAŃ (796601432) - Aukcje internetowe Allegro
LEGO 7632 CITY ŻURAW DŹWIG Nowe od SS - Wrocław (797343132) - Aukcje internetowe Allegro
od4lat JACK STONE DŹWIG WOZY CIĘŻAROWE odb.osWa (805554214) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE Klocki LEGO Żuraw Dźwig 7249 524 szt NOWOSC (805144291) - Aukcje internetowe Allegro

naprawdę same dźwigi:szok: Szymek jeszcze woli Dupko niż małe lego bo nie może ich często sam skłądać i się oczywiście wkurza i po zabawie.

naprawdę same dźwigi:szok: Szymek jeszcze woli Dupko niż małe lego bo nie może ich często sam skłądać i się oczywiście wkurza i po zabawie.

Nie tylko dźwigi, Gosia dostaje również zabawki odpowiednie do swojego wieku, zazwyczaj ode mnie. A dźwigi od tatusia i zawsze tatuś pomaga złożyć:sorry2:
Czasem zastanawiam się, dla kogo bardziej tatuś kupuje te klocki:-p

mój mąz tez ciągle o lego mówi:tak:, a ja go sprowadzam na ziemie:-p, bo HUbek imoze i poskłada te klocki, ale napewno nie wg schematu i nie tak jak powinno być, buduje po prostu jak z każdych innych klocków wg własnego pomysłu. Jak tatus zbuduje to pobawi sie troche tym wozem strażackim, ale potem go rozkłada i buduje po swojemu wszystko. Dlatego uwazam, ze za mały jeszzce na te klocki... dlatego w tym roku playmobil, a jak podrosnie to bedzie lego city:tak:;-):-)

reklama
Do góry