marc
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak po raz kolejny go szantażowałam to powiedział to się pakuj
Usiadłam więc obrażona i jakoś się dogadaliśmy skoro moje groźby karalne na nim wrażenia nie robiły :-) Ponad to mój małżonek wie, że żyć bez niego mogę i sobię poradzę. Jeśli nie uszanuje mnie i naszej rodziny to się pożegnamy ,łachy bez. Grzeczny jest więc nic nie mówie ale to tak na przyszłość. Zrobienie rozdzielności majątkowej zaproponowałam też ja. Niektórych mężczyzn samodzielne, stanowcze i asertywne babki przerażają i stąd te zabraniania czy fochy ale to raczej albo kwestia niedojrzałości albo kompleksów. Powodzenia dziewczyny 

.Tu nie ma na co czekać- dziewczyny przede mna juz napisały wszystko.Dla dodania otuchy powiem jeszcze, ze ja rozstalam się ze swoim exem (bardzo podobne sytuacje, jak u Was, i wciąż to ja "sklejałam i naprawiałam" to nasze pożal się boże, małżeństwo).Wreszcie (o wiele za późno, ale lepiej późno, niż wcale
) odeszłam.Z dwóka dzieci- trudno, dałam radę.Teraz mam wspanialego faceta, mamy cudowna córeczke i dopiero wiem, że żyję
:-).Kciuki za Was i powodzenia:-)