reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

problemy ze współzyciem

reklama
U nas też było miło w czwartek................ jestem cała szczęśliwa .................... było cudownie... :) :) :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D

Ivka - nie znasz dnia ani godziny... :) U mnie też dłuuugo była cisza, a tu nagle ni z tego ni z owego... :) U Ciebie też na pewnoe niedługo się to zmieni! Trzymam kciuki!

Pytia, jak na razie nie bylo powtórki, ale tylko z braku czasu :) Pracujemy na zmiany i jak któreś przychodzi ze zmiany popołudniowej to drugie już śpi - więc musimy czekać na weekend ;D

reklama
odswierzam watek
czy wszystkie mamy wrocily do formy?czy ze mna cos nie tak
brak checi......................az wstd przyznac jak meza zaniedbuje.............

po drugie krepujacy problem poporodowy buuuuuuuuuuuuuuu
zle mnie zszyli
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cos dziwnego sie tam dzieje
nie mam pojeciaczy da sie naprawic.............................
tu nie chodzi o seksik
mam depresje przez to
w marcu do gina

chyba potrzebuje jekies dopalacze

Do góry