- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wreszcie mój bąk usnął więc w końcu mogę coś napisać: Mońcik bardzo się cieszę, że Majunia tak dzielnie się trzyma
:-)
To cudowne wieści
Dzielna wspaniała dziewczynka 
A profesor Wojtalik to cudowny człowiek, to wspaniale, że podjął się tej skomplikowanej operacji, czuje do niego ogromy szacunek i wdzięczność, za to że jest tutaj u nas w kraju i niesie pomoc między innymi tym najbardziej bezbronnym i najukochańszym istotom na ziemi - dzieciom.
WIELKIE DZIEKUJĘ!
Gabi ten pomysł z e-mailami z podziękowaniami jest doskonały!
POWODZENIA MAJU! ZDROWIEJ NAM SZYBCIUTKO!
Mońcik a Ty w miarę mozliwości pisz co u Mai, jak się maleńska czuje i wogóle wszystko, czekamy na wieści!

A profesor Wojtalik to cudowny człowiek, to wspaniale, że podjął się tej skomplikowanej operacji, czuje do niego ogromy szacunek i wdzięczność, za to że jest tutaj u nas w kraju i niesie pomoc między innymi tym najbardziej bezbronnym i najukochańszym istotom na ziemi - dzieciom.
WIELKIE DZIEKUJĘ!
Gabi ten pomysł z e-mailami z podziękowaniami jest doskonały!
POWODZENIA MAJU! ZDROWIEJ NAM SZYBCIUTKO!
Mońcik a Ty w miarę mozliwości pisz co u Mai, jak się maleńska czuje i wogóle wszystko, czekamy na wieści!
Ila
Zaangażowana w BB
Napiszę jeszcze raz. MAJECZKO JESTEŚ WIELKA. I MASZ WIELKICH RODZICÓW. Jestem taka szczęśliwa, że noc minęła spokojnie. Jestem pewna, że z dnia na dzień będzie już tylko lepiej. Dziś sobie pomyślała, że to niesamowite - tyle oczekiwania na tą operację, a tu już po.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
jak Majeczce minal dzien?:-)
T
tynka
Gość
na pewno super bo bysmy juz cos wiedzialy gdyby bylo inaczej :-)

majeczko slodkich snow i niech aniolki nad toba czuwaja ;-)

majeczko slodkich snow i niech aniolki nad toba czuwaja ;-)
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
Dzień dobry cioteczki Majeczki 

Są moze jakieś wieści jak minęła kolejna noc???? mam nadzieję że równie dobrze jak wczorajsza

kciuki nadal zaciśnięte

Są moze jakieś wieści jak minęła kolejna noc???? mam nadzieję że równie dobrze jak wczorajsza

kciuki nadal zaciśnięte

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.