reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Się poryczałam:tak:
jak zwykle:-D

SUPER!!!!!!!!!!!!!! SUPER!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!
Po prostu REWELACJA!!!!!
Majeczko kochana:-)

reklama
Wreszcie mój bąk usnął więc w końcu mogę coś napisać: Mońcik bardzo się cieszę, że Majunia tak dzielnie się trzyma :tak::-):-D To cudowne wieści :tak: Dzielna wspaniała dziewczynka :tak:

A profesor Wojtalik to cudowny człowiek, to wspaniale, że podjął się tej skomplikowanej operacji, czuje do niego ogromy szacunek i wdzięczność, za to że jest tutaj u nas w kraju i niesie pomoc między innymi tym najbardziej bezbronnym i najukochańszym istotom na ziemi - dzieciom.
WIELKIE DZIEKUJĘ!

Gabi ten pomysł z e-mailami z podziękowaniami jest doskonały!

POWODZENIA MAJU! ZDROWIEJ NAM SZYBCIUTKO!

Mońcik a Ty w miarę mozliwości pisz co u Mai, jak się maleńska czuje i wogóle wszystko, czekamy na wieści!

Napiszę jeszcze raz. MAJECZKO JESTEŚ WIELKA. I MASZ WIELKICH RODZICÓW. Jestem taka szczęśliwa, że noc minęła spokojnie. Jestem pewna, że z dnia na dzień będzie już tylko lepiej. Dziś sobie pomyślała, że to niesamowite - tyle oczekiwania na tą operację, a tu już po.

I oczywiście modlimy sie dalej i dziękujemy Bogu za szansę dla Majeczki.

jaka ulega, ze wszystko dobrze z Majeczką :tak: Mońcik Wasza córeczka jest niesamowiita :-)

:-):-):-):-):-):-):-):-)
Dobranoc Cioteczki,tylko...śpijcie z zaciśniętymi kciukami :cool2:

na pewno super bo bysmy juz cos wiedzialy gdyby bylo inaczej :-):-D:tak:
majeczko slodkich snow i niech aniolki nad toba czuwaja ;-)

reklama
Dzień dobry cioteczki Majeczki :-D:-D:-D
Są moze jakieś wieści jak minęła kolejna noc???? mam nadzieję że równie dobrze jak wczorajsza :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
kciuki nadal zaciśnięte:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry