reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wyjeżdżam do rodziców i wracam jutro, nie będę miała netu ale cały czas trzymam kciuki za Majeczkę. Rodzice Mai jeszcze raz napiszę,że podziwiam Was. Wasz upór w dążeniu do celu i to,że mimo bardzo ciężkich chwil nie poddawaliście się i walczyliście tak dzielnie o Majeczkę. Wiem,że Wasze życie zmieni się teraz o 360 stopni, wreszcie nastaną te upragnione dni pełne radości, słońca i śmiechu Waszej córeczki. Niech Zycie Wam waszystkim wynagrodzi to ile musieliście dotąd znosić, tego Wam z całego serca życzę.

reklama
I ja sie dzis witam i o zdrowko Majuni pytam? :-) :-) :-)

MAJULKU! :-)
DZIS MIJA 2GA DOBA,
ODKAD TWOJE ZYCIE ZACZELO ZMIERZAC KU LEPSZEMU!
I TERAZ JUZ BEDZIE TAK ZAWSZE! :-) :tak: :-)
TRZYMAJ SIE DZIELNIE!
CALY CZAS W CIEBIE WIERZYMY!
CMOKASKI DLA CIEBIE I TWOICH WSPANIALYCH RODZICOW!!! :blink: :-)

Z niecierpliwością czekam na jakieś wieści, co u Majeczki. Ale pewnie wszystko dobrze, na pewno wszystko dobrze.

Maju, my Cię tu wszystkie kochamy i modlimy się o Twoje zdrówko, wracaj do nas szybciutko, słoneczko!!

Melduję się i ja! Wszytskich goraco pozdrawiam!
Jak się czuje Majunia dziś? Mam nadzieję, że coraz lepiej i juz niedługo będzie z rodzicami w domku.

reklama
ktoś pisał, chyba nawet Mońcik że nie prędzej niż w poniedziałek ,i chyba dopiero jak zamkną mostek:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry