reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj cisza, a ja odświeżam, odswieżam, odświeżam...
Modlę się!!!

li-6403.png

reklama
Od kilku dni nie widziałam Doris, mam nadzieję, że wszystko u niej i jej dzieciaczków jest w porządku!!

A Mońcik pewnie przy Majeczce albo rozmawia z lekarzami... albo może zamykają Maję.... Pewnie niebawem czegoś się dowiemy.

I ja czekam na wiesci od Moniki jak sie dzisiaj czuje Majeczka i czy moze ja zamkna, a moze juz ja zamkneli? :tak:
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!

Ola K.;Od kilku dni nie widziałam Doris, mam nadzieję, że wszystko u niej i jej dzieciaczków jest w porządku

Dzięki Olu za pamięć :biggrin2: Na szczęście nic się nie dziej z Weroniką,oby tak dalej.
Ja tu cały czas na posterunku czekam tak samo jak i wy na wiadomości od Moniki ostatnio mnie zaniedbuje i nie informuje sms-i a ja nie mam jak do niej nawet dryndnąć ani wysłać sms-a bo skończyła mi się karta a na załadowanie null kasy ale 10 nie długo.
Dziś mój mąż tam ich odwiedza .:-(Ja nie mogłam nie mam z kim dzieciaczków zostawiać a tak bardzo chciałam.

19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

0ed9dddb2f.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

Doris, super, że się odezwałaś i bardzo się cieszę, że z maleńką dobrze!!

No to czekamy na newsy od Mońcik razem. Biedna ona .... jeszcze pod ogromną presją naszej żądzy najnowszych wiadomości - ale dzielnie to znosi!

reklama
A ja dziś miałam jazdę (bo zdaje prawko) i dopiero teraz mogłam włączyć komuter...Moniko trzymam kciuki...ściskam was i życzę jak najszybszego zamknięcia mostka Majeczki. Zajrzę też pod wieczór..teraz muszę zająć sie obiadkiem.
Wielkie buziaki dla was...pamiętam i sie modle!!! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry