reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie e cioteczki!!!!!!!!
od soboty mnie tu nie było ale miałam informację od hanus78 dzięki ci bardzo :-);-)
i cieszę się,że Majeczka stabilna:tak::tak::tak::tak: wszystko będzie dobrze, MUSI BYĆ :-):-):-):-)
modlimy się za obie nasze kruszynki mocno!!!!!!!!!i za jutrzejszy dzień!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Pewnie że będzie dobrze :tak:
Buziaczki dla dwóch dzielnych dziewczynek śpijcie słodko i szykujcie siły na jutrzejszy dzień. Zobaczymy jak to nam profesor jutro wszystko poustawia. Najważniejsze że do przodu choć malutkimi kroczkami :tak:

Bardzo sie ciesze ze u Majuni wszystko dobrze trzyma sie nasza kochana kruszynka. Przykro mi ze doszlo do takiej sytuacji u Zosi miejmy nadzieje ze nie odbije sie to na niej niekorzystnie.

Ludzie,ale w tym szpitalu jest masakra! Ciagle cos ze sprzetem,wrrrrrr!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Wazne,ze dziewczynki sa na tyle silne,ze sobie radza i bez niego,ufff! :-) Oby tak dalej! Oby do przodu!

Buziaki dla calego dzielnego - Naszego - poznanskiego oddzialowego pokoiku! :-) :blink:

Witam i ja!!!
Czekam na wieści z decyzji prof. Wojtalika!!! Dobrze, że już wraca, jednak co lekarz prowadzący, to lekarz prowadzący...
Trzymamy kciuki i gorąco prosimy Boga o pomoc!!!

Witam dziewczynki:tak:
Wczoraj tylko przeczytalam wiadomosc od Moncik i poszlam padnieta do lozka:sorry2:
Super ze maja stabilna i oby wszytsko szlo w dobrym kierunku:-) poza tym dzis juz bedzie profesorek i zrobi ze wszystkim porzadek:-)

Jestem...

Mam nadzieję, że na porannym obchodzie zadecydują w końcu coś konstruktywnego, nie można tak stac w miejscu...

Dzisiaj mija 3 lata, kiedy moje pierworodne dzieciątko nie zadomowiło się w brzuszku... Ach...
:-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-(
Dla mnie to smutny dzień, mam nadzieję, że Monika wniesie do niego trochę optymizmu...

Czekam...

li-6403.png

Ja też jestem i czekam na wiadomości o Majeczce i Zosi...iii....przyjmuję tylko dobre wiadomości!!!

Mamo Kuby...tulam Cię mocno :-:)-(...Wasz Aniołek napewno czuwa nad Wami...

Mamo Kuby przytulamy mocno;-) Ciezko jest przezywac taka tragedie:zawstydzona/y:
A tak w ogole to mamy dzieci w tym samym wieku :tak:ale jakos nie zadomowilam sie na styczniakach 2006:-p

reklama
MamoKuby, nie zamartwiaj się!!! Smutki na bok i trzeba się cieszyć! Wiem co przeżywasz, ale smutki w niczym nie pomogą!!! Uśmiech proszę!!! :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry