reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przedporodowe obawy, przesądy, rady...

no wlasnie to tylko kolo 3 dni, na poczatku i tak bedziemy zmeczone i zajechane wiec pewnie wiele rzeczy nie bedzie nam przeszkadzac.
jesli chodzi o sztucce, kubeczek itp, to ja biore swoje!

reklama
Sztućce itp też zabieram swoje
Ale przecież nie wezme całej pieżyny:eek:
Nie no myśle, ze będzie ok wkońcu wtedy maluszek pochłonie całe zainteresowanie i pewnie nie zwróce uwagi na to pod czym spie...itp.

dziewczyny jeśli moge Wam coś podpowiedzieć- na oddziałach położniczych warunki nie są takie złe, naprawdę!! To opinia moja i moich sierpniowych koleżanek:-) Warto jest mieć jednak swoje sztućce i kubeczek do picia, ale reszta jest naprawde ok!

Będzie dobrze;-)

Ewa, dzieki za slowa otuchy;-)Roni, ja tez od jakiegos czasu mysle o wojewodzkim.wiadomo,ze zaden szpital to nie 5-gwiazdkowy hotel, ale jednak wole isc do takiego, o ktorym nie slyszalam zlych opinii.a co do zaspy to jeszcze znalazlam to:Szpital Specjalistyczny

dziewczyny oddzialy poloznicze zazwyczaj są bardzo ładnie utrzymane kolorowe i odremontowane
nie ma się co bać
ja juz mój widziałam cały
tzn sale rodzinną gdzie nawet tv jest pokoiki korytarze etc

bedzie dobrze :-)

reklama
Do góry