Przeczytałam ostatnie kilka stron tylko.
Alex dziewczyny mają racje, jeśli skóra jest szorstka po za polikami (łokcie, pod kolanami, kark, za uszami) to parwdopodobnie ejst to alergia pokarmowa.
Jolek pryzkro mi, że mój sposób walki z przeziębieniem nie zadziałał. Mam nadzieje że Igorkowi krostki szybko zniknął.
Gag dobrze, że wybrałaś się do lekarza ... bidulko, podziwiam że tak wszytsko sprawnie ogarnęłaś. Buziaki dla Stasia oby się szybko lepiej poczuł. A ten antybiotyk w zawiesinie do rozrobienia to pewnie dziecięcy duomox, na A się zwie? Mieliśmy ... Tymkowi bardzo smakował
Ja mam mega doła, bo u Tymka pojawił się tiki ... skurcz mięśni twarzy po prawej stronie, w poniedziałek zapitalam do neurologa ... bo jak wyczytałam co to może być to siedze i rycze
Dodatkowo, mojemu dziecku zdaża się łapać zawiechy takie kilkunasto sekundowe ... myślałam że to normalne, że się "zamyśla" a tu piszą o padaczce, autyzmie no koszmar jakiś. Będe próbowała nagrać ten tik żeby pokazać lekarzowi ... strasznie się martwię :-

-

-

-(
edit:
chodzi mi bardziej o ten tik/skurcz - który ewidentnie wskazuje na sprawe neurologiczną ... jest mimowolny - pojawil sie np przy ziewaniu ... te zawiechy poprostu mnie dobiły