mojeszczescia
Fanka BB :)
oby się obeszło bez zabiegu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dzisiaj zjadł rosołek nawet ładnie i jogurcik po odstawianiu totalnych cyrków reszta się nie liczy właściwie bo pół flipsa czy dwa gryzy kanpaki to jest nic.... 
no widzisz mnie też ząbek odrazu przyszedł na myśl google wyłacz
skoro pieluszki pełne i cyc leci na żądanie nie masz się czym martwić a jak ma ślinotoki napewno nie jest odwodniony. Zapytaj pediatry koniecznie o ten zapach ale ja stawiam na zęba mam nosa...