Befatka1982
Entuzjast(k)a
Oki to ja juz prawie spakowana wyszły mi 2 mniejsze torby tak jakos duzo.Jedna typowo szpitalna a 2 z ubraniami dla mnie i małej no i pieluchy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może Ci to trochę pomoże, ale ja mam zamiar zacząć się pakować dzisiaj (dopiero mam zamiar...) i chyba zdążęKurcze to chyba ja jako jedyna jeszcze zupelnie nie gotowa jestem. Czas sie pozadnie zakrecic ;-()

No nic zapytam jeszcze połoznej nastepnym razem bo juz teraz zaczynam miec wątpliwosci czy pani od usg cos nie pokreciłą ale ja i moj facet zrozumielismy tak samo![]()
?!

No jeszcze w reklamówce mam szlafrok, ale ubiorę go zaraz na izbie przyjęć, więc spoko:-). Jak rodziłam Zuzię, to miałam tyle tobołków, że się położna na porodówce przeraziła na nasz widok, hehe
Teraz jakoś ograniczyłam się do minimum, a ciuszki na wyjście dla mnie i córci to mi Mężulo przywiezie w dniu wypisu

! Oczywiście muszę mu wszystko wcześniej przygotować, bo zdolny jest i znając życie przywiózłby nie to co trzeba...
Dobre Gizastefanna, ja miałam jedną torbę ale wielką i jak mnie położna zobaczyła, to się śmiała, że chyba do sanatorium się wybieram ;-)

!!!