reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przyrost wagi

reklama
Moj byl taki 2 tygodnie temu ;) nie wiem czy widzialas :) a teraz jest ciutke wiekszy, ale nie chce mi sie zdjecia robic :)

Załączniki

• brzusio 20 t.c 050.jpg
    brzusio 20 t.c 050.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 77
24 tc i +4,5 kg, generalnie rośnie mi tylko brzuch i biust, bo jak mierzyłam sobie dziś obwód bioder to mam mniejszy o 2 cm sprzed ciąży i mniejsze "boczki" :) córcia wysysa ze mnie zbędny tłuszczyk ;-)

Ja dzis waze 62 kg to mniejwiecej o 7 do przodu od poczecia (przyjelam ze wazylam 55kg ale nie jestem pewna), za to obwod brzuszka juz od 4 tygodni taki sam - 93cm, moze byc jakas minimalna pomylka w mierzeniu bo sie miarka przesunela np ale wyglada ze prawie w ogole sie nie powiekszyl.. mam sie martwic? :(

ELZU myśle że nie masz powodu do zmartwień. Każda ciąża jest inna, ale zauważ że rosną nam cyklicznie, szybko szybko i potem chwila cisza. Mój też do ok16-18 tyg był prktycznie niewidoczny, potem wystrzelil przez 2 tygodnie rósł jak oszalały i teraz znowu cisza. Nie martw się

Elzu popieram Trusie77, nie ma powodu do zwartwień :blink:

Oj to ja już sama nie wiem jaki jest mój ... mały czy duży ;D
Chyba mniejszy niż ma Mglaczek ale to zależy od pory dnia chyba też, wczoraj byłam w Opolu na zakupach...tak się nachodziłam...to na wieczór miałam wieeelki brzuch ;D
W ogóle dziwne, bo mam wrażenie (zresztą mój T też mówił że to zauważył), że jak nic nie robię, tzn. jak odpoczywam to jakiś mały się brzusio wydaję, a jak dużo chodzę albo długo stoję, to tak jakby się do góry podnosił i robi się taki b. widoczny i twardszy <hmmm> ... ;-)
Też tak macie !?

Ostatnia edycja:
Ja już prawie tydzień stosuję dietę w związku z moją nietolerancją glukozy i skudłam prawie kg.
Póki co jednak nie martwie się tym bo staram się jeść zdrowo, ale jak to jest okaże się niedługo na badaniach :)

reklama
Elzu popieram Trusie77, nie ma powodu do zwartwień :blink:

Oj to ja już sama nie wiem jaki jest mój ... mały czy duży ;D
Chyba mniejszy niż ma Mglaczek ale to zależy od pory dnia chyba też, wczoraj byłam w Opolu na zakupach...tak się nachodziłam...to na wieczór miałam wieeelki brzuch ;D
W ogóle dziwne, bo mam wrażenie (zresztą mój T też mówił że to zauważył), że jak nic nie robię, tzn. jak odpoczywam to jakiś mały się brzusio wydaję, a jak dużo chodzę albo długo stoję, to tak jakby się do góry podnosił i robi się taki b. widoczny i twardszy <hmmm> ... ;-)
Też tak macie !?

potwierdzam - dziś przeszłam się po mieście i był większy, wyżej i szpiczasty aż mnie przestraszył, a teraz taki malusi

Do góry