reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

ja dostałam :) nie odpisałam od razu i potem mi sms zaginął w natłoku innych i już zapomniałam. ale często myślę o Tobie :) chciałabym Cię odwiedzić i przynieść Ci coś ale nie wiem kiedy dałabym radę i na razie nie chcę przeszkadzać :)

reklama
Pieszczoszka ale się z piłkowych placków uśmiałam ;) Spoko czekam ciągle aż mąż wróci to go popytam jak tam jest bo on z ta babką jakieś biznesy robi i ciągle tam jest to chyba będzie wiedział. Chociaż biorąc pod uwagę spostrzegawczość facetów (przynajmniej mojego) to może być różnie ;)

Tonya uważaj na siebie żebyś się nie rozpruła ;) a tak serio to nie wariuj bo po cc troszkę dłużej się do siebie dochodzi

Olga jakie te drożdżówy? Serio poszukaj na mojewypieki.com znajdziesz dużo przepisów ja piekłam "serca z orzechowym nadzieniem" kiedyś i były spoko

Co do krainy kropka to tak jak sądziłam mąż nic nie wie :baffled: jak sie nam uda to jutro tam podjadę a jak nie to chociaż zadzwonimy

Tonya spokojnie nie obraziłam się po prostu pomyślałam że nie masz sił na jakies tam smsy bo masz maleństwo itd. No zrozumiałe także nie martw się. Ja tak samo jak Olga chciałabym Was odwiedzić zobaczyć maleństwo, ale wiem że to jeszcze nie czas bo z takim maluszkiem dużo roboty zwłaszcza przy drugim dziecku, a i po cesarce człowiek nie jest zdolny na jakiekolwiek odwiedziny, wiec jak będziesz już na siłach to daj znać:tak:
Olga Ty znowu szalejesz w kuchni drożdżówki :szok: Nie no zacznę chylic głowę nad niezmierzonym niewyczerpanym zacięciem do wyczarowywania kolejnych cudownych rzeczy w kuchni:-D
Dziuba to sie najwyżej zadzwoni a klient to klient i już

no ja mam dla Tonyi pół paczki pieluch 2, i trzy pudełka wkładek laktacyjnych z rossmanna, ale pewnie Daniel już z pieluch 2 wyrósł :)

te drożdżówki to chyba jutro :p

Olga, Mamba dam znać kiedy mogłybyśmy się spotkać :-) Daniel jeszcze 2 nosi i mam nadzieję, że jeszcze trochę ponosi bo mam mały zapas w tym rozmiarze ;-) ale każda ilość dodatkowa się przyda ;-)

Dziuba uważam uważam, w czwartek chciałam kupić czekoladki dla męża, to wszystko z miłości dla niego :-p ale po odpoczynku brzuch wrócił do normy.

reklama
Honey wróciłaś już czy to jutro bo tęskno więc szybko mi się pokazuj tutaj bo teraz ja się zbulwersuje;-) I daj znać jak się udał wypad? Pogoda chyba Ci dopisała bo troszkę w UK się ociepliło pytanie tylko na jak długo:baffled:

Pieszczoszka
w końcu kupiłam wczoraj w nocy bilety do PL jedno z głowy zapomniałam Ci napisać...

Do góry