pieszczoszka1988
Jestem mamusią
No ja mam nadzieję 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

w tej chwili oficjalnie protestuje!! 
Honey nie protestuj tylko z Pieszczoszką mamy zgadane spotkanko na lodziki a z Tobą jeszcze nie doszłam do tego na co będziemy miały ochotkę głownie Ty;-) bo kto wie jakie będziesz miała zachcianki na końcówce ciąży i czy dasz rade się dokulać to taki żarcik
Więc przemyśl...
z Pieszczoszką lody mówisz no popatrz jak to sie umawiają na plecami
No i mam nadzieję że ta temp. to przejściowe. Co do drożdżówek wyglądaja smakowicie a chlebem gratuluje ja niestety przestałam robić bo mój piekarnik to na złom się nadaje a nie na takie wypieki. A szkoda bo ja ambitnie na zakwasie chlebki piekłam i bez żadnych diabelskich maszyn, a i jeśli chodzi o dobra mąkę to zaglądnij tutaj BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy.