reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Mamba nic za plecami przecież piszemy na forum ;-)

Honey popatrz jak mi się to ładnie złożyło przylot na Twoją końcówkę i tak jak napisałaś to moment kiedy Ci się będzie nudziło więc już będzie mniej nudów...

reklama
Witam
Olga
u mnie na odwrót to ja zazwyczaj mojego namawiam na cos do picia tylko potem musze się liczyć z tym ze nie da mi tak po prostu zasnąć;-) Co do klimatu mnie nie pytaj co się nosi bo byłam tam 2 razy i to na I roku studiów i na tym się skończyło nienawidzę młucki więc zazwyczaj chodziłam do rock cafe jak istniało i do sephii:tak: Teraz to normalnie tesknie za jakimś wyjściem i poruszaniem tyłkiem
Pieszczoszka tak jak piszesz w Klimacie to jest ranking kto więcej tyłka pokaże a co do spotkania no to bez sensu skoro Olga boryka się z gorączkami a co we dwie tam pójdziemy???
Olusiaaa ja żartowałam z tym umawianiem nie będę was przecież śledzić ;-)

Mały leży w łożeczku i drze małą papę a to dlatego że dziadkowie przez weekend znów nosili nosili i teraz jest problem. No ale trudno niech sobie troszeczkę pokrzyczy to może zorientuje się że już dziadków nie ma

Olga szczerze wspolczuje, a jak jeszcze siedzisz zamknieta w domu to nie dosc ze odbija sie na Natalce to jeszcze ty jakas bardziej przygnebiona bo z czego sie cieszyc? goraczka jedzeniu nie sprzyja niestety... nie stresuj sie, bedzie dobrze, ja dla rozrywki zamawiam hurtowa z internetu bielizne :D zakochalam sie w gatta outlet.

Mamba jak bedzie sie Ola z Pieszczoszka ukrywac to ja bede je sledzic z toba :-D

Olusia ja juz sie nudze w domu wiec jak ty przylecisz to sie ode mnie nie uwolnisz :tak: co do dlugosci twojego pobytu kochana taka uteskniona wyskoczysz z samolotu ze pogoda ci roznicy nie zrobi bo tylko miloscia do meza zyc bedziesz obyś bagaże odebrała:-D juz cie widze z Kondziem, wozkiem i bagazem, maly wielbłądzik bedziesz:-D

A my z Szymkiem byliśmy wczoraj na bioderkach- doktor powiedział, że są one idealne i nie musimy zakładać pieluch :-D. Dziś za to idziemy na szczepienie :baffled:. Mąż nie może być z nami więc wyciągam mamę, bo nie chcę być sama.
Olusia fajnie, że przylatujesz- przywieź wtedy ze sobą pogodę ;-)
Honey zamawiasz przez allegro? Podziel się linkiem :-D
Mamba ja za to sephi nie znoszę :-D za to w klimacie na studiach przeważnie imprezowaliśmy :-D. Lubię też AllStarsa, bo tam grają fajne nutki i nie są remiksowane. fajnie też było w Bota. jedynie nie lubię AllStarsa za nute Ona tańczy dla mnie. Jak byłam w ciąży mój mąż chodził sobie na imprezy i "przyniósł do domu" tą nutkę :eek:. Teraz puszcza ją Szymkowi, a co najgorsze ten chyba ją polubił, bo się przy niej uspokaja. Jestem załamana gustem muzycznym mojego dziecka :-D

Honey kto wie jak będzie z tymi bagażami tu masz rację tym bardziej że zdarza mi się zapominać:-D Ale liczę na Ciebie że mi przypomnisz:-D No a z tym wielbłądzikiem miałam ubaw :laugh2: jak przeczytałam ładnie to się tak ze mnie śmiać:-( Nie jest łatwo wracać z dzieckiem, bagażem,wózkiem i do tego mała torba przekonałam się w listopadzie jak mi było ciężko ale pocieszam się że Kondzio będzie większy czyli więcej będzie mi łobuzował na lotnisku i w samolocie:-):-D Wtedy powiedziałam nigdy więcej sama a jednak zmiana zdania więc widzisz co ja dla Ciebie robię żebyś się nie nudziła jakie poświęcenie;-)

Patusia oj raczej wtedy wy będziecie mieli lepszą pogodę ale zgadamy się jak co jeśli będzie lepsza postaram się ją zapakować tylko gdzie ...:baffled:

Olusia tak jak ci juz kiedys mowilam, musisz wybierac te same linie lotnicze ktorymi ja latam a Kondzia to na szelkach przypnij sobie do pasa wtedy ;) taki jakis dzisiaj mam humor. Udalo mi sie pomimo tego "cudownego" samopoczucia pełny obiad zrobic, jestem z siebie dumna, pomijajac dzisiejszy dzien to humor wisielczy mam...

Patusia nic nie poradzisz, rośnie ci mały disco polowiec, coż ci pozostało jak kochac z calego serca :) moze pieknie spiewać nie bedzie to wokalisty Weekendu w domu nie bedziesz miała:-) zostaje ci taniec lub plastyka jesli ma byc artystą :-)

reklama
Honey ale mi przypomniałaś przecież Kondzio dostał plecaczek z szelkami pod choinkę to jak ulał będzie na lipiec nigdzie wtedy mi nie ucieknie ten mój kosiany bandziorek;-)najważniejsze to mieć właśnie dobry humorek... Mój dziś też rewelka oby mi nikt nie popsuł np Mężulek muszę go ostrzeć:-D

Do góry