Mamba, co to są zberkowane chusteczki?
Nie poszłam na imprezę (a miałam iść do Klimatu) bo stwierdziliśmy że nie chce nam się, Natalia miała lekką temperaturę a Hania wcześniejszej nocy marudziła i baliśmy się czy sobie z naszą przyjaciółką Kasią poradzą... ehh a cały weekend i tak był do niczego...
chciałyście fotkę drożdżówek - oto one:
co do zwijania ich i faszerowania serem to masakra

nie umiałam tego w żaden sposób zrobić, na szczęście drożdżówki były łaskawe i takie jak ulepiłam się upiekły, nie rozwaliły się, nie wylały, jak widać każda jest inna. dodam że nie były wcale smaczne niestety - i to nie że jestem taka skromna, ale wzięłam beznadziejny przepis, taki z małą ilością cukru i masła w cieście no i niestety smaku to nie miało (zresztą jeszcze mam dwie w szafce, już się nikt nad nimi nie chce zlitować). na pewno powtórzę taki wypiek jeszcze, pewnie lepiej mi wyjdzie i skorzystam z bardziej soczystego przepisu
za to dziś upiekłam coś łatwiejszego i bardziej pożytecznego i w tym kierunku mam zamiar iść w najbliższym czasie -
...tadaaam!
Honey, ciekawe co jest pieskowi??? biedaczek. ja z całego serca mogę polecić Med-Wet na piastowskiej, leczę w nim zwierzęta już chyba od 7 lat (najpierw szczury, potem Kena, Jumper, szczeniaki, jedna z osób która ma ode mnie psa jeździ do nich z Oświęcimia bo miejscowi lekarze nie dali rady z alergią suczki, właściciele innego pieska ode mnie też do nich chodzą). Oni na pewno nie zostawią pieska bez ustalenia co mu jest