OLUSIAAA
Fanka BB :)
Honey ja się nie burzę - nigdy;-) Też tu zaglądam i widzę to ciszę więc sama do siebie nie będę pisać mogę to sobie powiedzieć
Weekendzik mnie nie było kursowaliśmy bo R miał wolną też sobotę więc zakupki nas zmusiły Kondzio sobie zakupił butki, czapusie z daszkiem wygląda boskoooooooooo w niej, cienką czapusie, kurteczki dwie wiosenne i tam takie pierdołki. A co do łobuzowania Kondzia to jest gorzej nie daje sobie przebrać pampka ani się ubrać ale poza tymi wybrykami jest słodziutki
Weekendzik mnie nie było kursowaliśmy bo R miał wolną też sobotę więc zakupki nas zmusiły Kondzio sobie zakupił butki, czapusie z daszkiem wygląda boskoooooooooo w niej, cienką czapusie, kurteczki dwie wiosenne i tam takie pierdołki. A co do łobuzowania Kondzia to jest gorzej nie daje sobie przebrać pampka ani się ubrać ale poza tymi wybrykami jest słodziutki
No a tak poza tym to dzisiaj długi spacer z Olim i mężem ( co jest naprawdę rzadkością) Potem zakupy i parę spraw do załatwienia w spółdzielni. Dzisiaj już wyprane firamy i zasłony z sypialni i umyte okno, obiadek zrobiony kołyska rozebrana bo Oli już śpi u siebie w pokoju w łożeczku i jak na razie chwila przerwy. Potem jeszcze pójdę poprasować póki mąż jest w domku bo za niedługo jedzie i na wieczór postaram sie zrobić zdjęcia moich koszulek

Do 18 codziennie będę sama z dwoma bąkami...oj będzie się działo. Ale jak już się zacznę wyrabiać z szykowaniem się na spacer, to będę się z Wami umawiać :-) Bylebyśmy byli zdrowi to jakoś dam radę
Więc pokój jest biały i dopiero na tym modziłam coś kolorowego co już widziałaś po przeciwnej stronie nad łożeczkiem jest wypisane imię mojego syna a obok zamierzam namalować jeszcze prosiaczka z tygryskiem