emikaa
Fanka BB :)
i zobaczyłamwszystko będzie dobrze i nie ma powodów do zmartwień, zobaczysz za tydzień :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i zobaczyłamwszystko będzie dobrze i nie ma powodów do zmartwień, zobaczysz za tydzień :-)
i zobaczyłamjak to pani dr. stwierdziła jest człowieczek
tętno widać,wszystko narazie w porządku
7 tydzień wg miesiączki,a jak maleństwo zmierzyła to okazuje się ,że 6 tydzen i 5 dzień
![]()
Cześć wszystkim!
Mam na imię Paulina, od miesiąca staramy się z partnerem o dziecko, miesiączka spóźnia mi się około 10 dni. Wczoraj zrobiłam badanie Beta HCG wynik to 1101,1 mlU/ml, czyli wskazuje na 4 tydzień ciąży z wykresu który mam na wyniku. Dzisiaj byłam u lekarza który potwierdził ciążę, bardzo sie ucieszyliśmy. Poszłam też od razu na badanie usg transwaginalne, lekarz na badaniu nie wykrył fasolki, napisał tylko że jest tworzące się ciałko żółte na prawym jajniku ale że to może wskazywać zaburzenia hormonalne, nie ciąże
! Kiedyś bardzo długo brałam tabletki anty ale nigdy nie miałam zaburzeń hormonalnych po ich odstawieniu, później miałam rok przerwy no i znowu zaczęłam brać ale tylko 2 miesiące i od razu po odstawieniu zaczeliśmy się starać. Czy to możliwe żeby ginekolog i badanie beta tak bardzo się mylili????? Jestem załamana, za 2-3tygodnie mam znowu zrobić usg, ale przez te 2 tygodnie chyba utopie się we własnych łzach:,(!! Proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!:-
-
-(