Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam
ja zrobilam test o czulosci 10 w srode rano i od razu wyszly II kreski.dzien wczesniej bylam u ginek .bo biore hormony od 8 m-cy zeby zajsc w ciąze i mialam sie zglosic w ostatnim dniu brania hormonow-po usg powiedzial-szyjka zasiniona,rpochwa rozpulchniona a macica powiekszona.ja do tego mialam od ponad tyg.37,2 temp.pod jezykiem,brak apetytu,pobolewania podbrzusza.wiec po badaniu kazal zrobic tet ,zrobillam rano w srode i jak pisalam od razu II.radość ,ze brak slów.
w piatek zrobilam drugi test z czulościa 25 i co...I kreska-zadzwonilam rano do ginek.powiedzial ,zeby jechac na bete-pojechalam i wynik 0,100:--(to bylo w piatek-dzis niedziela-z apetytem nadal srednio,bole podbrzusza bardzo sporadycznie,@ nie ma....temp.nie mierzylam juz od srody..
czuje sie oszukana bo nie rozumiem jak taki czuly test wychodzi od razu pozytywny a po 2 dniach zamiast jeszcze ciemniejsze kreski to wychodzi I....
czekam na @ zeby moznabylo zacząć nowe starania choc rece juz opadają..
KBETINA- dziekuje Ci za wsparcie...mam nadzieje ,ze sie uda,ale ta wiara juz mnie opuszcza...29 wrzesnia umowilam męża na badanie zolnierzykow..choc to z mojej strony sa problemy ,ale podjelismy decyzje ,ze Jego tez przebadamy..
no wlasnie ja nie potrafie tego racjonalnie wytlumaczyć-poprostu czujemy z mężem ,ze nasza rodzinka nie jest w komplecie i bardzo chcemy i dzieci tez ,zeby jeszcze jedna istotka do nas zawitala...
wiem ,ze damy sobie rade a ta chec posiadania dzidzi az czasami boli...pierwsza dzidzie stralilismy w 9 t.c. potem zaczela sie walka o kolejna ciaze i kolejną -po hormonach sie udalo,ale teraz biore juz od lutego i nadal efektu brak...mam nadzieje,ze po badaniu męża bedzie oki i ze u mnie uda sie tak hormonami poprowadzic ,zeby udalo sie zajść w ciąże...
za Was wszystkie ja tez trzymam &&&&&&&&&&&
a Tobie dziekuje za &&&&&&& za mnie-takie wsparcie jest bardzo potrzebne i wieleee znaczy.....
szczesgolnie kiedy juz sily ,nadzieje i wiara powoli odchodza,ale ten bol każe walczyć-jeszcze troche ,jeszcze sie nie pddaje choc jest ciężko...no i rycze.