reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i odpowiedzi

ania-aneczka co do tej poduszki, fajna sprawa.. z tym, że spotkałam się z opiniami, że zwykłe dmuchane kółko do pływania dla dzieci też się rewelacyjnie sprawdza i można już do szpitala w razie czego wziąć i nadmuchać w razie potrzeby.. a jak wytrzyma to potem dla Maleństwa do zabawy jak znalazł :-)

reklama
joasiah - ale takie ciensze też są z tych bardziej naturalnych :tak: No ja nie wiem jak po cesarce, bo ja rodziłam naturalnie i trochę się krwawiło. W domu uzywałam takich grubszych na początku.

martulka - to sie nazywa praktyczne podejście do tematu :D hehehe
widzicie - co kobitka to inaczej, ja przed tym jak zaczęłam być całkowicie tamponowa to tylko always używałam, bo ta siateczka mi pasowała, a w tych belli się czułam jakoś tak.... nie wiem, brudna??

ann- ale jak masz "tam" wszystko świerze i jeszcze ta siatka miała by sie przykleić to ja bym chyba spazmów dostała :-D Zresztą te wkłady poporodowe to one nie mają tej siateczkowej powłoki :tak:

eve - co racja to racja :tak: no podkłady właśnie z belli zamierzałam zakupić, więc się siateczki nawet nie spodziewalam hehe.. oj w ogóle się boję tego jak te okolice będą wyglądały po porodzie :szok:

Koła nie stosowałam, więc ciążo mi powiedzieć. W zasadzie na drugi dzień po porodzie już normalnie siedziałam i nie sprawiało to większych problemów.

Ja na szczeście podpaskowa jestem, więc tu nie będize problemu:p. TYch mega wielkich podpasek używałam jakieś 2,3 dni, potem krwawianie już było takie jak miesiączkowe więc używałąm normalnych podpasek. Ja zdecydowanie wole te z siateczką, kiedyś wyczaiłam w tesco, takie tescowe i są bardzo dobre a zdecydowanie tańsze od always.

reklama
Do góry