reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Ja proponuje nie zaglądać "tam" zaraz po porodzie :szok::szok::szok:
Ja jestem ciekawska i zajrzałam i miałam doła, że już tak wszystko zostanie he he. Na szczęście się myliłam ;-);-);-)

W szpitalu byłam długo więc nie miałąm za bardzo sposobności, bo tak to by mnie kusiło lustereczko w domu, a jak już wróciłąm do domku to już wszystko wyglądało ok.

reklama
Ale się uśmiałam hehe :) Biedna Agucha:)

Wika u mnie w końcu w miarę wróciło libido to teraz mąż dostał jakichś schizek o dziecko...i się boi...oczywiście sobie radzimy. Nawet W Piątek lekarz mu wytłumaczył co i jak a on dalej ma po prostu blokadę. w Życiu bym się tego po nim nie spodziewała:)
Ja znam kobietki, które dopiero kilka m-cy po porodzie zaczęły współżycie ...jak słyszałam te opowieści to aż strach. Ale wierze, że u Nas to nastąpi szybciej:) Przeciez każdy ma swoje potrzeby i zbliżenie też jest ważne. Chyba lepiej jak najszybciej to możliwe zacząć takie normalne życie;)

Z serii dobrych rad znowu się nasłuchałam...moja mama nie wybobraża sobie , że można niemowlę do wózka na spacer wziąć w samych body, że nie może mieć gołych nóżek, nawet pod kocykiem...i oczywiście zrobiła mi banie, że może mam za mało półśpiochów albo coś.l..no ale przecież będzie lato, jesli będzie ciepło no to body i na to kocyk i co źle? no chyba intuicja sama mi podpowie jak mam ubrać dziecko wrrr

Do góry