reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Ja proponuje nie zaglądać "tam" zaraz po porodzie![]()
Ja jestem ciekawska i zajrzałam i miałam doła, że już tak wszystko zostanie he he. Na szczęście się myliłam ;-);-);-)
hahah ja ze strachu nie zaglądałam

agucha1986
Fanka BB :)
a po jakim czasie po sn zaczęłyście uprawiać seks?
wika8
a po jakim czasie po sn zaczęłyście uprawiać seks?
Agucha

agucha1986
Aguchaja dość długo po... na pewno minęło 6 tyg
no co się śmiejesz, jak się ma zakaz to już by się chciało ;-)

wika8
no co się śmiejesz, jak się ma zakaz to już by się chciało ;-)![]()
to ja jakaś dziwna jestem, bo mi się nie chce

Znam kobitki, które robiły dunga dunga długo przed zakończeniem połogu

Agucha byle do Euro i sypialnia stoi dla Was otworem

reklama
ania-aneczka
Ale się uśmiałam hehe
Biedna Agucha
Wika u mnie w końcu w miarę wróciło libido to teraz mąż dostał jakichś schizek o dziecko...i się boi...oczywiście sobie radzimy. Nawet W Piątek lekarz mu wytłumaczył co i jak a on dalej ma po prostu blokadę. w Życiu bym się tego po nim nie spodziewała
Ja znam kobietki, które dopiero kilka m-cy po porodzie zaczęły współżycie ...jak słyszałam te opowieści to aż strach. Ale wierze, że u Nas to nastąpi szybciej
Przeciez każdy ma swoje potrzeby i zbliżenie też jest ważne. Chyba lepiej jak najszybciej to możliwe zacząć takie normalne życie
Z serii dobrych rad znowu się nasłuchałam...moja mama nie wybobraża sobie , że można niemowlę do wózka na spacer wziąć w samych body, że nie może mieć gołych nóżek, nawet pod kocykiem...i oczywiście zrobiła mi banie, że może mam za mało półśpiochów albo coś.l..no ale przecież będzie lato, jesli będzie ciepło no to body i na to kocyk i co źle? no chyba intuicja sama mi podpowie jak mam ubrać dziecko wrrr
Wika u mnie w końcu w miarę wróciło libido to teraz mąż dostał jakichś schizek o dziecko...i się boi...oczywiście sobie radzimy. Nawet W Piątek lekarz mu wytłumaczył co i jak a on dalej ma po prostu blokadę. w Życiu bym się tego po nim nie spodziewała
Ja znam kobietki, które dopiero kilka m-cy po porodzie zaczęły współżycie ...jak słyszałam te opowieści to aż strach. Ale wierze, że u Nas to nastąpi szybciej
Z serii dobrych rad znowu się nasłuchałam...moja mama nie wybobraża sobie , że można niemowlę do wózka na spacer wziąć w samych body, że nie może mieć gołych nóżek, nawet pod kocykiem...i oczywiście zrobiła mi banie, że może mam za mało półśpiochów albo coś.l..no ale przecież będzie lato, jesli będzie ciepło no to body i na to kocyk i co źle? no chyba intuicja sama mi podpowie jak mam ubrać dziecko wrrr