reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
No ale raczej w ciąży jest to niezalecane w trakcie siusiu.
Tu masz cytacik z internetu: "Lekarze odradzają wykonywanie ćwiczeń podczas oddawania moczu, bo wtedy pęcherz nie zostanie opróżniony do końca, a to może doprowadzić do zapalenia dróg moczowych"
No i mój gin jak miałam bakterie w moczu to też nie kazał tak ćwiczyć Kegla.

A ja do tej pory tak ajk Mońcia podczas siusiania;) I jak codziennie robię ćwiczenia na piłce to też się staram.
Eve a na sucho jak robisz na siedząco np. przez tv czy kompem?;) Bo ja się musze skupić bo zauwazyłam, ze jak ćwicze te mięśnie to przestaje oddychać :-D

Na sucho, w tym sensie że własnie nie podczas sikania. A ćiwczę gdzie mi się wprzypomni, w kolejce w sklepie, przed tv, na placu zabaw jak jestem z Adą :-D, kiedy tam sobie przypomnę.

ja za każdym razem kiedy myślę o porodzie, a ostatnio często mi się to zdarza to ćwiczę wtedy:-palbo jak spojrzę na coraz większy brzuch:-p i w każdej codziennej sytuacji wykonuje:-p

Też ćwiczę :tak:. Staram się codziennie. I też na sucho. Mnie lekarka powiedziała, że jak się podczas sikania ćwiczy to więcej bakterii się zbiera w pęcherzu i potem kicha :-( Mój B. zauważył, że mam już o wiele mocniejsze... :-)

reklama
Też ćwiczę :tak:. Staram się codziennie. I też na sucho. Mnie lekarka powiedziała, że jak się podczas sikania ćwiczy to więcej bakterii się zbiera w pęcherzu i potem kicha :-( Mój B. zauważył, że mam już o wiele mocniejsze... :-)
haha to juz wiemy kiedy cwiczysz ;-):-):-):-D:-D:-p

Do góry