Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Misia, ja czuje, ze tez chyba bede w bandzie z Wami U mojego meza w rodzinie dzieci, to sami faceci u mnie tez wiekszosc kuzynow...lekarz sie usmiechal jak mu to mowilam, ale nie chcial potwierdzic, mowil, ze z amalo widzi, ze moze przy nastepnym badaniu...ale to dopiero 04.10.
Aha, Karolla, nie wiem na jakim forum, ale wspominalas o tej ksiazce Tracy Hogg "Jezyk niemowląt"...wydrukowalam sobie ta ksiazke dzisiaj i bede czytac...moze dowiem sie czegos ciekawego...
Asiu ja już jestem w połowie i moge powiedziec tylko tyle,że ksiażka jest super, kobietka ma rewelacyjne podejście do dzieci
a jej rady jak rozmawiac z maluchem są swietne!! Miłej lekturki!!!
Dzieki, dzieki Chyba czeka mnie dzisiaj dluga noc,hihihi Druklam sobie dzisiaj rano, zanim szef dobil do firmy Zreszta przekopiowalam sobie ja do Worda, pomniejszylam czcionke, w zwiazku z czym ksiazeczka zajela mi 82 strony, a nie 270
Dzieki karolla, za info o ksiazeczce
Buziaki!
Właśnie też chce ją przekopiować bo czytanie z laptopa to lipa, a po pracy oczy już bolą!!
Tylko jakoś mi sie nie udaje kopiowanko a acrobata hmm musze z tym powalczyc!!
A jak otworzysz acrobata to masz w gorym menu duze T? Wystarczy tam kliknac i wtedy mozesz spokojnie kopiowac do Worda, zmniejszac czcionke, marginesy itp
Ja tez własnie skopiowałam, ale drukowac nie bedę bo musiałabym w domu i troszke mi szkoda - ale poczytam. sciągam tez kalendarz ciązy - zobaczymy co tam jest.