• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
O tak też można - ostatnio jak byłam na urodzinkach u córci mojej siostry rodzonej to aż się przestraszyłam ileż ta mała ma zabawek.
Matko kochana .... powiedziałam do sis, aby popsute wyrzuciła a ona, że tak robi.
A ja to nie kupuj nowych schowaj i później możesz wyciągnąć a dla dziecka to będzie frajda.

Swoją drogą mają jeszcze synka starszego i tak jest nauczony(karygodny błąd), że jak był grzeczny w przedszkolu to musi dostać jakiś prezent.
Nosz qrna aż mnie ponosi jak coś takiego słyszę ... przecież on im na głowę wejdzie niedługo o ile już nie wszedł.
Ech ... ale to nie moje dziecko.

Ja też jie uznaje takiego czegoś że prezent za coś. No chyba ze po czymś drastycznym szczepienie, zastrzyki czy dentysta:-D:-D:-D
U mnie tez jest troche tych zabawek ale jak widze że mała się nie bawi chowam do szafy i po jakimś czasie wyciągam a mała zachwycona:-p

Racja ja tak napewno będę robiła - wczoraj z mężem rozmawiałam na ten temat i zgodnie powiedzieliśmy sobie, że bez przesadyzmu z zabawkami dla młodego.
Niech się uczy szanować to co ma. A jak będzie grzeczny to co jakiś czas rodzice napewno kupią mu nową zabaweczkę.
Na ile sprawdzi się to w praktyce to zobaczymy.

Dziecko oniemiało z zachwytu....
Sorka ze do góry nogami;-)

Załączniki

• DSC00051.jpg
    DSC00051.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 40
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry