Dorotka śliczne te cuiszki widze że i Ty zaszalałaś;-)
Magdziunia kupuj kupuj a zobaczysz jak Ci to humorek poprawi!!
Co do obaw to ja juz takich nie mam bo jednak to moje trzecie dziecko jednak zawsze to jakis dodatkowy maluszek do obiegania
ale od czego sa rodzice tzn.dziadki, mąż i starsza córka bo i ona już służy mi jakąś pomocą.Jednak zastanawiam sie jak teraz podziele moje obowiazki na wszystkim zeby miec choc troszke czasu dla siebie co bedzie trudne tym bardziej ze zamierzam po macierzynskim wrocic do pracy
Przy mojej córce tak mnie ciekawość zżerała jak bedzie wyglądała MOJA dzidzia że bóli prawie nie czułam i porod mimo iż wywoływany to nie należał do dokuczliwych za to mały też był wywoływany ale już nie należało to do miłych bo tak dostałam w kość że ho ho.No i po porodzie to obkurczanie macicy podczas karmienia było okropne!! a podobno po drugim porodzie tak jest choc znam kolezanke ktora nic nie czuła? Mam nadzieje że nie nastraszyłam Was bo nie p to chodzi ja uwazam ze kazdy porod jest inny a kazda kobieta ma bol uszyty na swoja miare!!
Magdziunia kupuj kupuj a zobaczysz jak Ci to humorek poprawi!!

Co do obaw to ja juz takich nie mam bo jednak to moje trzecie dziecko jednak zawsze to jakis dodatkowy maluszek do obiegania