reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

U nas w tej biednej Polsce nic nam nie daja a jeszcze zabiora!! jak se sami nie zapracujemy to nie bedziemy mieli! A szkoda bo naprawde taka kasa by sie przydała :)) Potem się dziwia że wiara wyjezdza za granice!!!
Na potwierdzenie tego powiem wam moja kumpela w tym roku miała ulgę podatkową na dzieci. I kilka dni temu poszła do US załatwiać jakieś tam sprawy i sobie pomyslała że pobierze odrazu zaświadczenie o dochodach na rodzinne. I tam babka ją uświadomiła że Ci co korzystali z ulgi nie dostana rodzinnego:szok::szok::szok: Normalnie parodia
A wiecie co mam koleżankę, która mieszka w Skandynawii a dokładnie w Oslo i u nich dostaje się ... uwaga ... 17 tyś zł na wyprawkę dla dzidzi. Pytałam jeszcze mojej cioci i potwierdziła tą wersję.
Z taką kasą można szaleć.
Co za problem jedziemy do Skandynawii rodzić:-p
U nas z zakładzie wywalczyli spore odszkodowania w przypadku śmierci - bo ponoć duzo ludzi umiera, zapomnieli natomiast o wzroscie liczby urodzeń maluszków a szkoda:baffled:
Za urodzenie dziecka nawet obniżyli:baffled:

reklama
A polityka u nas ma byc prorodzinna:-D. szkoda gadać
Agato ładnie masz tych ciuszków
Minisiaśliczne mebelki

Właśnie wróciłam z zakupów:) Kupiłam ogrodniczki z jasnego jeansu, malusią sukienkę jeansowa z wyszytymi motylkami oraz sztruksową czerwona sukienusię w maleńskie białe kwiatki:)
Foty wkleje jak M się nade mną i Wami ulituje i wgra mi odpowiedni programik;-)

Kaka lozeczka oba ladne :-) a ja wlasnie chce miec baldachim bo mnie sie to podoba i zawsze chcialam takie cos :-)
Kaka pros meza aby sie zlitowal bo bardzo chcemy zobaczyc te sliczne sukieneczki :-)

reklama
ja chyba kupie baldachim. Łózeczko wiem że mamy takie które się buja więc szuflada pod nie chyba odpa, zresztą nie pamietam jak wygląda, jest u siostry M w piwnicy.

Do góry