• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Ja też już po zakupach - przełamałam się i ... kupiłam 2 pary skarpeteczek białe i zielone oraz bodziaczek.
Zdjęcia wkleję później, bo jestem u rodziców i nie mam możliwości jak przesłać (nie mogę znaleźć czytnika).

reklama
Kaka ciuszki śliczniutkie typowo Hanulkowe:laugh2:Co do łóżeczka to pierwsze było najładniejsze dla mnie ale te z komletami też śliczne:tak:. Jeżeli chodzi o komode no szczerze nie spojrzałam na wymiary:zawstydzona/y: a wiem ze te typowo pod przewijak są dość szerokie:tak: Dla mnie komoda ok ale przewijak dałabym na łóżeczko:-p

Magdziunia gratuluje i jak teraz SAMOPOCZUCIE???????????????? nadal jest strach czy lepiej sie na serduchu zrobiło?

Gosiak.... ja zamierzam kupić na 100% laktator. Wczesniej nie używałam ale teraz wiem ze bardzo mi sie przyda. Abym mogła spokojnie podołać wszytkim obowiązkom.Ale jeszcze nie wiem jaki narazie mam pewien typ pozniej wkleje link;-)

Ja dzis smerfikowi kupiła kolejne ogrodniczki w kolorze Khaki:-p

Ppatqa ciuszki sliczniutkie. Zaszalałaś ze hohohoh.Kombinezonik śliczniutki Co do pajacyków bez stópek to dobrze napisałaś Rampersik:-p

A to moje dzisiejsze ogrodniczki i wcześniejsza bluza dla smerfa

A i musze sie pochwalić bo zamówiłam już pościel, rożek i komplet do wózeczka:-p Wkońcu porządny zakup zrobiłam:-D
A to jest laktator który planuje kupić z tej firmy tez chce smoczek i butelke "imitacja piersi" Sis miała i rewelacja jak dla mnie choć cena nie zamała
http://www.allegro.pl/item381368509_laktator_tommee_tippee_butelka_wkladki_gratis.html

Załączniki

• DSC03255.JPG
    DSC03255.JPG
    112,6 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC03256.JPG
    DSC03256.JPG
    48,5 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
ppatqa, slicznie te ubranka :)))) Masz radoche :))))
czarna, dziekuje za link, napewno cosik jeszcze poszukamy (a ta firma jest swietna!!!). Tak do konca nie wiem, czy chce laktator, bo nie bede dlugo karmila, tak gdzies do 4-5miesiecy. A ciuszki przeslodkie :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia ja tez zamierzam karmic tak pół roku. Ale wiem jakie miałam problemy z Laura wiecznie na cycu. Żadnego mleka niet tylko moje:baffled:a recznie niepotrafiłam ściągać:zawstydzona/y:A teraz nie bede mogła sobie pozwolic na to aby bez reszty poswiecic czas smerfowi dlatego bede chciała dawac tatusiowi do karmienia:tak: Moze i strace ale napewno kupie laktator. No chyba ze dostane:-p:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry