Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hania chętnie maluje ale tak 5-6 minut i następna zabawa. Dłuzej siedzi jak ja jej maluje pieska, kotka i co tam sobie tylko zażyczy.
Ta pierwsza mata wydaje mi sie ciekawsza bo wiecej mozliwosci daje. Tyle, ze znajac Hanke wiecznie bedzie grzebac przy pisaku i wylewac wode.
Fajnie kredki,ale my mamy płytki brodzik więc się nie sprawdzi.
Bartek też uwielbia malować (po tacie, dziadku...) ale najlepiej wychodzi mu koło
I ciągle chodzi za nami i mówi żeby narysować mu auto i auto i auto...
Kacper nosi teraz bodziaki pod bluzeczką a w lecie latał w samej koszulce. Wolę żeby nerki i pęcherz miał zabezpieczone puki się jeszcze w body mieści.
U mnie w żłobku prosili, żeby dzieci w body nie pakować, bo trudno sie przebiera. Tak więc młody od wakacji bdy na sobie nie miał. A podkoszulki na ramiaczkach mu w Tesco kupiłam na 3 latka, wiec dłuższe i pakuje mu w rajtki, w których w żłobku biega i jest spokój