reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

dziekuje Majeczko:)pocieszylas mnie troche, bo juz sie balam ze wyrzucilam pieniadze niepotrzebnie:)a ta mi sie strasznie podobala.wiem ze Rafalkowi wszystko jedno w czym bedzie sie kapac, to jest przyjemnosc dla mamusi:)byla jeszcze taka zielona- chyba ladniejsza nawet, ale drozsza. jutro mi przywioza:))))

reklama
blond nie przejmuj się:-) raz się żyje, nie zawsze wszystko musi być pożyteczne, praktyczne i starczyć na pół życia! poza tym, jesteśmy kobietami i to normalne że chcemy mieć coś chocby tylko dlatego że nam sie podoba i koniec, nie ważne co myślą inni:-)

nie n ie było szczoeczki do butelki:)
normalnie posikałam sie:)))))
Widzę ze niektóre mamy nastawiają sie na karmienie od razu butelką,ja mam nadzieje na karmienie piersią.Na kupno butelek przyjdzie czas,w razie potrzeby.
Hmmmm zależy jak sie na to patrzy. Ja wole dmuchac na zimno niz nagle leciec do pierszel lepszej apteki i kupowac na łapu capu. Ja tez zamierzam karmic piersia ale herbatki czy tez wody nie podam z cyca:rofl2:

Blondii nie wiem jak u Ciebie ale mi własnie przyszły te śpiworki do spania. Są super milusie aż sama bym sie w nie wtuliła:-p

reklama
Do góry