reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Czarna zamówiłam kombinezon z Twojego linka :-) W niedzielę odbiorę od siostry.

Bartek śpi czasem w pajacu czasem w piżamie, a czasem w kaftaniku i śpiochach. Zakładam mu body na krótki rękaw pod spód, a do piżamy skarpetki. Nie mam jakichś preferencji.

to daj mi koniecznie znać bo ja sierota jeszcze nie zamówiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Co do pizamek to mój mały tylko w nich śpi odkąd skończył 5 miesięcy (jak nie wcześniej) Teraz też musze zakupic ale ole te ze sciagaczami przy rekawkach i nogawkach co by własnie nie byłoo niespodzianki ze za długie:-p:-p a na zime kupie z frotty tak jak Laura ma;-)

reklama
Hihi a ja zamówiłam tą zabaweczkę z Teletubisiami do kąpieli - chyba Kasia link wklejała do niej.
Dziś przyszła - i już mały nią się bawił przy wieczornej kąpieli.
Ależ radość :-D

A mnie by sie przydal teraz taki chodzik jezdziek Bo Oliwka jak sie chwyci wozka to fajnie idzie wiec mysle ze ten chodzik bylby rewelacyjny No ale kasy nie mam wiec jej nie kupie Ale kolezanka ma takie cos jak bede u niej to zapytam czy y nie mogla pozyczyc Zobaczymy moze uda mi sie dla Oliwki zdobyc taki chodzik jezdzik :-)

A do mnie w koncu przyszedł śpiworek do wózka;-) Za mało miał dziur na pasy ale dorobiłam hehehe - tylko jeszcze musze obszyc na okrętkę i ufff wcale nie jest za długi a juz sie bałam.

MAGDA super :-)
KAKA przyjaciolka dostala nasz spiworek i mowi ze jest fajny Tylko troche kolor ostrawy ale bedzie sie Oliwka w nim swiecic hihih I cale szczescie ze spiwor nieprzemakalny :-)
Ja go zobacze w piatek :-)

reklama
A do mnie w koncu przyszedł śpiworek do wózka;-) Za mało miał dziur na pasy ale dorobiłam hehehe - tylko jeszcze musze obszyc na okrętkę i ufff wcale nie jest za długi a juz sie bałam.
no i super
a Ja chyba zakupie malemu za urodzinowe pieniazki cos takiego
Zabawki dla dzieci - Leomark
Zabawki dla dzieci - Leomark

wydaje mi sie ze jak na zabawki drewniane to cena przystepna:tak:
eeee zajefajne, tylko gdzie ja to bede trzymac:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja własnei dzis chyba robie nalot na allegro bo mały tez dostał kase wiec trza cos kupic:-p:-p

Do góry