Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tak , tak mam taki, ale ten mój fotelik to jakieś badziewie jest , zero bezpieczeństwa - nie wybiorę się w takim w żadną daleką podróż, a chcemy w maju pojechać nad morze...no nic mam jeszcze chwilę aby pomyśleć co z tym zrobić;-)
Milva wg sitek centylowych 13kg nie osiągnie dziecko roczne, więc czasu a czasu. Kota moi znajomi wozili jeszcze do niedawna w takim foteliku swojego 7miesięcznego dzieciaka, który nosi już rozmiar 86.
Poczytaj, bo to, że nóżki wystają mi też się nie wydaje wystarczającym powodem do zmiany fotelika. Niesamowicie ważne jest, żeby dziecko jak najdłużej jeździło tyłem do kierunku jazdy. fotelik.info :: Fotelik samochodowy tyłem do kierunku jazdy -
W komentarzach masz odpowiedź na wątpliwości podobne do twoich
A może spróbować z fotelikiem 0-18? taki zeby tylem byl. Wez Kubina na zakupy i go poprzymierzaj
Ja mam fotelik 0-13 kg. Znalazłam fotki - Ola w nim jeździła jeszcze w 8m w zimowych ciuchach. Potem Kasia przejdzie na 9-18 (obecny fotelik Oli) a Ola na 15-36 czyli ten który dyżurnie jest u dziadka w aucie. Ten pierwszy mamy niefirmowy, a pozostałe 2 już maxi cosi. Ten ostatni fotelik 15-36 wg producenta powinien wystarczyć mniej więcej do 12 roku życia tak więc długie lata użytkowania ;-)
Bo nie ma go w żadnych testach, zresztą czytałam iż te zwykłe foteliki z wózków , to powinny być raczej traktowane jako nosidełka, a nie bezpieczne foteliki samochodowe- no chyba , że ktoś ma maxi cosi od razu z wózkiem to ok.
u nas z fotelikiem na razie luzik mala zgina nóżki a poza tym i tak jej nei wystają, i chciałabym ją jak najdłuzej w nim wozić bo z 2 dzieci w aucie to mi jest wygodniej tak poprostu.
A mi udalo się sprzedać na allegro naszą misiową karuzelę z fp nawet drożej niż kupiłam, nie mogłam zniesc już jej charczenia. Na razie jest opcja ze na chrzciny jej moja siorka kupi taką jak ma kamil tropikalny las, ale ze wzgledu na to ze mlody czesciej lezy w Karoli lozeczku niz swoim to sie zastanawiam nad likwidacją lozeczka i karuzelke przeniose do malej.