reklama

Robimy zakupy dla maluszka

moja mama jak usłyszała, że chcę kupić taką spacerówkę to dała mi orzchan z góry na dół, że mam dbać o kręgosłup dziecka, nawet kosztem swojego zmęczenia dźwiganiem cięższej spacerówki. i posłucham jej.

reklama
Mła, kota odnośnie spacerówki to mam podobne poglądy dlatego ja zmieniłam gondolę bo Ozi już się nie mieścił do tej którą mieliśmy u nas to nie było mowy o spacerówce ze względu na prostowanie się i rechabilitacje i tak nam właśnie powiedziano że do końca 6 m-ca a nawet do 7 mamy jeździć w gondoli więc pewnie dopiero w czerwcu pod koniec zdecydujemy się na spacerówkę taką dużą a parasolka pójdzie w ruch dopiero za rok ( na szczczęście zakup mnie ominie mam po Zu )

Moja też jeździła w gondoli do 6m tylko jednak podkręcałam przy główce troche do góry ze względu na ulewanie. Potem na tym samym stelarzu była porządna spacerówka. Komfort dziecka był priorytetem. Gdy z niej wyrosła kupiłam inną spacerówkę taką troche lżejszą i ciesze sie że jednak nie parasolkę. Ja to nie mogę patrzeć jak takie maluszki jeżdżą poskręcane w wózkach do których nie dojrzały.

My jezdzilismy w takiej na poczatku z Patrykiem bolder sd wozek...
Oczywiscie na plasko na poczatku, tu mial 4 miesiace.
IMG_2609.jpg
A jak kupilismy Baby design to w nim jezdzil to jest jak mial 6 miesiecy.ALE NIE POLECAM,MASAKRA!!!!!TANDETA.
IMG_3060.jpg

ale to chyba nie jest ten model co ja pokazałam? ja mam gleboki wozek baby design i jestem zadowolona, kola fajne, duze i pompowane, przedbie skretne, jezdzi mi sie super. Jedyny minus to waga dlatego chce kupic osobna spacerowke, ale ni zwykla parasolke.

W tym co ja mialam to kola sa piankowe,nie pompowane i przez dwa miesiace super byl ten wozek ale pozniej jak padal snieg to masakra.Te opony sie zjechaly i tak ciezko bylo nim ujechac..
No ale to Twoja decyzja.
Ja tylko wyrazam swoje zdanie i nigdy bym juz z tej firmy nie kupila.

oki, dzieki za info w tym kola tez sa piankowe własnie. Ale jakos spodobal mi sie ten wozek, ale tylko ten model, bo kola w miare duze jak na spacerowke i dosc szerokie siedzisko a to chyba wazne dla wygody maluszka. jeszcze sie rozejze...z coneco tez patrzylam na wozki ale mniejsze kola maja i ogolnie liche mi sie wydaja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry