Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja właśnie dokonałam zakupu akcesoriów do wózka a oto one:
Torba bo ta co była przy wózku ma kiepskie zapięcie bo tylko 2 cm rzepa na środku a ta jest w tym samym kolorze a ma super zamknięcie i przegródki i dużo kieszonek
No i materacyk do wózka z dziurkami na pasy bo przecież ciągle koca wozić nie będziemy no bo jak wtedy zapiąć pasy
Sosnowiczanka, mamy póki co ten z kompletu 3w1 Tako Jumper w kat.0-11kg, ale kupiliśmy używany, więc nie mamy 100% pewności, że nie brał udziału w jakimś wypadku, poza tym teściowie mieszkają 600km od nas i jednak podczas wypraw do nich chcę być spokojniejsza i pewniejsza, że Kuba siedzi w porządnym foteliku. A to nosidełko z Tako sprzedamy razem z wózkiem.
kota fotelik super, ale przyznam ze nie rozumiem ciut tego zakupu, tzn rozumiem obawy że fotelik mógł brac udział w jakimś zdarzeniu.... ale tyle co wspominałas ze Kuba powoli nie miesci się w tym nosidle i myślisz ze w innym tego typu będzie jakas mega roznica?? Jak dla mnei to dublowanie wydatków,poczekałabym trochę i kupiła już przedzialowo większy.Ja też mam jumperowski z Kamilem robiliśmy z nim mega trasy i nie sądze zeby to wpłynęło na jego bezpieczeństwo teraz z Karolinką, jak to pokazywali ostatnio w ddtvn na testach fotelikow nawet najdrozszy i najlepszy fotelik jak bedzie zle zapięty itp itd to nie uchroni dziecka przed nieszczęściem. Sorki bo nie chcialabym zebys pomyslała ze najezdzam ale probuje zrozumiec po co ci wagowo i wyglądem podobny fotelik skoro wspominalas ze juz mały.
Zabciu sprwdz czy ma dobry material zeby sie nie pocil,ja mialam pierwszy fotelik tanszy i latem byl poprostu caly mokry na plecach!!!Bo to jest straszny dyskomfort.
Jeżeli ten co znalazłam na allegro jest taki jak mamy teraz tu to jest spoko materiał. Zobaczę w maju jak zamówię co przyślą ... najwyżej będzie zwrot.
Kota ja mam ten sam fotelik z baza isofix i nie żałuje ani jednej wydanej złotówki!!! Zanim go kupiłam przejrzalam kiedyś stronie crash testów która kiedyś wrzucilas i nie wyobrazalam sobie innego wyboru!!'
Najbezpieczniejszy i najladniejszy jak dla mnie!
Dzięki adapterom wczepiam do stelaza od xlandera i rewelacyjnie sie spisuje podczas zakupów :-)
Asko, no co Ty, nie przyjęłam Twojej opinii, jako ataku, cenię sobie każdą, chodziło głównie o pewność, że fotelik nie brał udziału w żadnych stłuczkach itd., a nie o to, że Kuba się nie mieści.