reklama

Robimy zakupy dla maluszka

nkuss moja sąsiadka miała identyczny strasznie narzekała bo jak mały miał ok roku to już z niego wyrósł miał bardzo nisko oparcie strasznie narzekała na wózek i wreszcie zmieniła na cybexa ale to tylko opinia użytkownika jeśli twoja koleżanka ma taki to obejrzyj dokładnie i wypytaj:tak:

reklama
niw wlasnie moje kolezanka ma inny, taki zwykly z malymi kolami niby fajnie sie prowadzi ale na 5min. Chciala bym jakas spacerowke, ktora bedzie miala w miare duze kola, zeby niue klnac przy kazdm podjezdzie pod krwaeznik. Wlasnie nie bardzo wiem w jakim sklepie moga byc wozki tej firmy. Bylam ostatnio w takiej hurtowni art dzieciecych po smoczki do kaszki i ogladalam spacerowki, byla jedna taka w moiare ok i pani wychwalala i wogle, pojezdzilam wszytsko fajnie, ale opinie na forach nie zbyt pochlebne:P Wsumie kazdy wozek fajnie sie prowadzi w sklepie.

po obejrzeniu kilku programów o crash testach z udziałem fotelików dziecięcych, postanowiłam zainwestowac i kupiłam dla Kuby fotelik Recaro Young Profi Plus 0-13kg, montowany tyłem do kierunku jazdy. Naprawdę długo i dużo czytałam o fotelikach i zbierałam opinie i ten wydaje mi się być najlepszy i najbezpieczniejszy.
Za miesiąc jeszcze dokupię bazę isofix, bo jednak cholernie drogie to ustrojstwo. My jednak będziemy naprawdę dużo jeździć z małym i w długie trasy, a na drogach różnie bywa, bezpieczeństwo malucha jest dla mnie bezcenne i najwazniejsze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry