• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

nkuss moja sąsiadka miała identyczny strasznie narzekała bo jak mały miał ok roku to już z niego wyrósł miał bardzo nisko oparcie strasznie narzekała na wózek i wreszcie zmieniła na cybexa ale to tylko opinia użytkownika jeśli twoja koleżanka ma taki to obejrzyj dokładnie i wypytaj:tak:

reklama
niw wlasnie moje kolezanka ma inny, taki zwykly z malymi kolami niby fajnie sie prowadzi ale na 5min. Chciala bym jakas spacerowke, ktora bedzie miala w miare duze kola, zeby niue klnac przy kazdm podjezdzie pod krwaeznik. Wlasnie nie bardzo wiem w jakim sklepie moga byc wozki tej firmy. Bylam ostatnio w takiej hurtowni art dzieciecych po smoczki do kaszki i ogladalam spacerowki, byla jedna taka w moiare ok i pani wychwalala i wogle, pojezdzilam wszytsko fajnie, ale opinie na forach nie zbyt pochlebne:P Wsumie kazdy wozek fajnie sie prowadzi w sklepie.

po obejrzeniu kilku programów o crash testach z udziałem fotelików dziecięcych, postanowiłam zainwestowac i kupiłam dla Kuby fotelik Recaro Young Profi Plus 0-13kg, montowany tyłem do kierunku jazdy. Naprawdę długo i dużo czytałam o fotelikach i zbierałam opinie i ten wydaje mi się być najlepszy i najbezpieczniejszy.
Za miesiąc jeszcze dokupię bazę isofix, bo jednak cholernie drogie to ustrojstwo. My jednak będziemy naprawdę dużo jeździć z małym i w długie trasy, a na drogach różnie bywa, bezpieczeństwo malucha jest dla mnie bezcenne i najwazniejsze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry