reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
rojku jak dla mnie to bez sensu ta suszarka,mialam kiedys taka i tylko ja przestawialam z lewej na prawa.
a ja robie tak ze zawsze jak myje naczynia to wycieram i pozniej myje butelki(Patryka) w plynie normalnym do naczyn i sobie obciekaja..

Co do suszarek do butelek to ja mam taką prostą IMG_4528.jpgIMG_4529.jpgkupiłam bo nie chciałam stawiać ze wszystkimi naczyniami na zwykłej suszarce a takie cosik proste trafiłam za funta i jest wystarczająca jak dla mnie.

mam taki sam i jest rewelacyjny!! poleciła mi go mama wcześniaka, któy już w ciągu swojego życia zdążył zajechać już inny a ten używa naprawdę intensywnie- bo 6x dziennie i nic się nie dzieje...
ja wybrałam opcję z dodatkowym neubulizatorem do zatok...ale szczerze nie wiem jak się o używa :zawstydzona/y:

Hmmm to może faktycznie coś takiego prostego sobie sprawię... Trochę tych szpejów jest przy butlach, a moja zwykła suszarka do naczyń też specyficzna więc nie pomieściłaby tego wszystkiego

Inka a to dodatkowe cos jak wyglada? Nie jak takie widełki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rojku nie, takie widełki też mam i to chyba do nosa jest ?? a to do zatok to coś innego. nie chcę wchodzić teraz do pokoju Małego ale postaram się jutro fotkę zrobić i wrzucić.

Mam zamiar kupić dla małej łóżeczko turystyczne na wyjazdy i do teściów. Macie jakieś doświadczenia z takimi łóżeczkami? Polecacie jakieś konkretne modele?

reklama
Mła, my mamy takie- Coneco Venus Aktualnie służy za łóżeczko do spania dla Marysi.
Jak się go złoży, zajmuje mało miejsca i co w nim fajne - ma z boku otwarcie na zamek.
i-coneco-lozeczko-turystyczne-venus.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry