Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja tak trochę z innej beczki... dziś zakup dla mamusi i bobaska czyli witaminki. Do tej pory kupowałam w aptece femibion natal 2 cena wahała się od 51.70 do 63 zł w zależności gdzie patrzałam. I o dziwo apteki oferujące te witaminki na allegro mają ceny w granicach 39-50 zł. Tak więc hurtowo kupiłam 4 opakowania +14 zł za kuriera nomen omen opakowanie wyniosło mnie 43,50 więc różnica dość spora a kolejną partie 4 opakowan kupię za kilka mies. Bo mam zamiar tak jak poprzednio brać je jeszcze 2-3 miesiace po porodzie(tak polecała moja lekarka)
jesli ktoś zainteresowany to polecam
FEMINATAL METAFOLIN 400+DHA,30+30,Femibion Natal 2 (1709502344) - Aukcje internetowe Allegro
a mam kupować w ukryciu? średnio by to wyszło bo mieszkamy z moimi rodzicami... 
i czynię to teraz 
(kołyski ?? ja czegoś takiego nie chcę, są straszne!! wolę już coś na wzór leżaczka- huśtawki), tylko ja muszę im jakoś grzecznie dać do zrozumienia,że chce sama wybrać mebelki do pokoju, żeby wszystko mi pasowało kolorystycznie i modelowo. a nie każda rzecz z innej parafii