reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Ale wam zazdroszcze tych zakupków :-) czekam na dwa worki od siostry po jej maluchu ,zrobie sgregacje i dopiero pozniej bede buszowac po allegro:tak:juz nie moge sie doczekac

reklama
tez miałąm pytac gdzie go zamowilas:) juz dodaję sprzedawce, super ten rozek:) choc uwielbienia do niebieskiego to jednak się skuszę chyba na ten z misiem fiolet lub roz:)

No ja dla dziewczynki wzięłabym ten z fioletem :) Ale dla Adasia wzięłam ten morski, bardzo mi się podoba jest taki żywy i wesoły.
Teraz czas na kocyk, butelki i smoczki ;)

W ramach akcji kupowania drobiazgów wczoraj nabyliśmy (a właściwie mój M nabył) termometr w smoczku, gruszkę do noska i zestaw do obcinania paznokci maluszka :)

Jestem dziś też bardzo zadowolona z siebie bo odkryłam jak zaoszczędzę na łóżeczku. Miałam wybrane takie z płozami (można zrobić z łóżeczka kołyskę) za 270zł, a dziś okazało się, że mogę kupić dokładnie takie samo łóżeczko tylko bez płóz za 129 i dokupić ewentualnie osobno płozy za 29zł :-D i dzięki temu za 250 kupię łóżeczko z materacykiem i pościelą :)

reklama
Freiya widzę że nie tylko ja kombinuję jak na czym przyoszczędzić.

A ja ostatnio dokupiłam 3 podkłady do łóżeczka i matę do przewijania =)
I nadal poszukuję i poluję na jakąś karuzele z Fisher Price z pilotem i projektorem, ale jak na razie nic nie znajduję bo chciałabym kupić używaną nie zniszczoną bo to zawsze taniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry