reklama

Robimy zakupy dla maluszka

ja nie wiem czy nie dokpuię jeszcze jednego drewnianego lozeczka, ciagle mam obawy czy klasc juz od grudnia Kamila na normalne lozko i to w osobnym pokoju, a nie chce zeby ktos z nim spał np. babcia, a poza tym to tez trochę z wygody, ze zwykłego mi nie wychodzi jeszcze chyba ze mu wyciągne szczebelki, jak go kładę to juz w nim lezy i zasypia lub siedzi i się bawi, a z normalnego to spierniczy w sekundę:)

reklama
asko dlatego ja własnie będę miała dwa łózeczka, w końcu nasi chłopcy beda mieli dopiero okolo 1,5 roczku jak sie maleństwa urodzą i bezpieczniej w łózeczku. A u nas to jest dokładnie tak jak piszesz, że w lózeczku dziecko jest "ubezwłasnowolnione" i nie bedzie już urzędowac po calym mieszkaniu jak sie o 5 rano obudzi, tylko pokręci sie, poogląda, ze reszta jeszcze spi i dalej nyny..a jakby miał mozliwosc wyjscia, to uciekałby z łózka w mgnieniu oka ;) Dlatego tak jak piszesz, dla wygody dwa łózeczka ;)

acha no i oczywiscie dziewczynki zakupy superowe !!!

nastazja : rozek cudo! pasowalby mi to kocyka bo mam w tych tonach :)

majeczka : piekny rozowy spiworek, zapiecie = klasa!!!! a wszystko co uszate, winnie i tygrysek, uszka tez uwielbiam :)

zabcia : super ciuszki! i te ceny! zazdroszcze wam tych domowych wyprzedazy co tydzien w uk!!!! tutak kazde miasto robie 1-2 razy w roku ale ciezko cos z ubran fajnego wyrwac, cyz jakies wieksze gadzety typu nosidelko, krzeslo, siedzenie do auta bujak itp... wszyscy sie z rana na to rzucaja... a najgorsze ze nie ma tez lumpkow - bo w PL to choc lumpki s ai mozna doslownie cuda wyrwac za grosik!!!!!!

Moje zakupy dla Niuńki:-)

zdjcie0155c.jpg

zdjcie0150c.jpg

Buciki PUMA:-D
zdjcie0152pk.jpg

zdjcie0151a.jpg

Ostatnia edycja:
josephine a nie macie tam u siebie takich małych sklepików gdzie oddaje się rzeczy? U nas nazywają się Charity shop i oni zbierają rzeczy używane od ludzi i wystawiają za grosze na sprzedaż i częśc zarobków przeznaczają na Fundacje.Ja dośc często oddaję tam ubrania i zabawki no i dośc często sama coś kupuję :tak:

Matko, MAjeczka co za słodkości :) piękne rzeczy, nie mogę się doczekać aż będę jeździć na uczelnie i po drodze zahaczać o lumpki żeby coś Małej kupić, czasem nawet z metkami :)

reklama
jakie rozkszne te pumowe buciki :-) CUDEŃKA!!!

dziewczyny, właśnie potwierdziłam to, że jestem SZALONA!!! łóżeczko przyjechało, jeszcze nie jest rozpakowane, złożyłam siedzenia w mojej małej 206-tce i chłopaki z pracy mi je tam załadowali, więc w wolnej chwili zasiadłam do allegro i oglądam wózki no i wpadł mi w oko piękny, beżowy tako jumper x, używka na gwarancji w gratisie z dresikiem i wanienką, patrzę na lokalizację, a tu miasto, w ktorym pracuje, wiec sobie pomyslalam, ze jutro z M. podskoczymy obejrzec itd, dzwonie do kobietki i chce sie wstepnie umowic, a okazuje sie, ze to rzut kamieniem od mojej pracy! no wiec piekne oczy do kolegi z pracy, ktory ma duze auto i heja po wózek :-D wieczorkiem kolega mi go do domu przywiezie :tak: jestem taka podekscytowana i aktualnie spłukana z wszelkiej kasy, że aż mnie nosi z radości :-)

Sprzedam wózek dzieciecy Tako Jumper X 3w1 (1785170582) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry