Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zazdroszczę Wam dziewczyny tego że kupujecie już wózki łóżeczka że możecie je porozkładać i szykować wszystko na przybycie Maleństw, my dopiero wózek w październiku kupimy a łóżeczko w listopadzie chyba że się uda wcześniej niedrogie używane kupić tyle że i tak rozłożyć będziemy mogli w połowie listopada =/
majeczka02 zakupy super,ale ta czapunia zrobiła na mnie największe wrażenie-piękna. kota Ty bystrzacho:-)super zakup,duży plus za refleks i szybką,dobrą decyzję.Ja tak też lubię robić zakupy i zawsze wierzę,że wszystko jest OK,ale za to mój mężuś musi ZŁOTÓWKĘ obejrzeć 100 razy z każdej strony zanim ją wyda i analizować rozważać.....och,cierpliwości:-);-)
majeczka czapunia, miodzio i butki tez kota, Szalona!!! to za mało powiedziane, ale trzeba łapać okazję, a faktycznie wozek wyglada jak nowka, hihi i mamy takie same wozki(ja mam zielony) naprawdę jestem z niego zadowolona, teraz lezy schowany wyprany bo juz mi ciezko bylo nim z Kamilem tachac po schodach, ale na zimę był rewelka i poki mały był mniejszy, uzywałam go 1 mies, przy Kamilu. No i cena super, ja za nowy dałam.. 1300 zł z akcesoriami. A Ty masz jeszcze gratiski . A jest tez spiworek do wozka oryginalny z Tako?? bo jak ja kupowałam specjalnie w zimę żeby załapac się na aukcje ze spiworkami jako gratisami i ten u ktorego kupwoałam miał oryginalne, a na innych były jakichs innych firm dodatkowo, chociaz to wogole nie ma znaczenia... Ale ze spiworka tez jestem mega zadowolona, bo pasował na fotelik, spacerowke, do głebokiego i do sanek