Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja kupuje ciuszki głównie w lumpach, zresztą lepsze takie kilkakrotnie przeprane, toksyny z barwników wypłukane . Ale wiadomo kilka nowy też kupie a co.
Inzagata - takie ceny to ja lubię! Fajne skarbki można upolować
Smile, Kasia, Lolcia - ja już oszalałam na punkcie małego, no i obiecuję sobie że się wstrzymam z kupowaniem kolejnych rzeczy, no ale cóż. Miłość na zabój, a że jeszcze pierwszy, wyczekiwany od tak dawna... ajjj, miodzio!
W netto jest kilka fajnych rzeczy dla Bejbusiów, kupiłam chyba z 10 par skarpeteczek, takie w kaczuszki i rekiny haha Ale były też bodziaczki i pajace i takie kozackie chustki na szyję, ale powiem Wam, że chyba bałabym się takiemu małemu wiązać coś wokół szyi :/ no i się wstrzymałam. Także jak macie gdzieś blisko, to kuknijcie
Kiedyś pisałam, że kupiłam bluzeczkę. To jedyna rzecz, na którą się pokusiłam i więcej do marca na pewno nie kupię a wam zazdroszczę takich już konkretnych łupów i w dodatku wszystkie śliczne
Ja wpadłam w szał zakupów bo u mnie w rodzinie sami chłopcy i nie ma ciuszkow dla dziewczynek a wolę chociaż podstawy kupić żeby się nie martwić ze nic nie mam.