reklama
mamma-mila
Fanka BB :)
Lolcia - odprówaj daddy i wpsuj mummy
)
Koga - z chęcią bym Cię zaraziła, bo ja gdzie nie wpadam to kupuję coś dla Edka. Dzisiaj padły moją ofiarą piękne granatowe koszyczki w jysku do jego pokoju. Ehh, a do 10go daleko!
Malinka - różowo miiiii
)
Grabola - super łupy!!
Za takie pieniądze można szaleć!
Minka - pierwsze koty za płoty! Teraz już pójdzie z górki
Sosnowiczanka - papciuszki wymiatają! Gdzie kupiłaś, gdzieee?
Smile - my narazie szykujemy się technicznie. Kupiliśmy wczoraj farby, a po mebelki jedziemy w drugiej połowie lutego
Pościel i inne gadżety mam już wyczajone w necie, bo my chcemy pokój dla marynarza zrobić, więc nie wszystko nam pasuje 
Koga - z chęcią bym Cię zaraziła, bo ja gdzie nie wpadam to kupuję coś dla Edka. Dzisiaj padły moją ofiarą piękne granatowe koszyczki w jysku do jego pokoju. Ehh, a do 10go daleko!
Malinka - różowo miiiii
Grabola - super łupy!!
Minka - pierwsze koty za płoty! Teraz już pójdzie z górki
Sosnowiczanka - papciuszki wymiatają! Gdzie kupiłaś, gdzieee?
Smile - my narazie szykujemy się technicznie. Kupiliśmy wczoraj farby, a po mebelki jedziemy w drugiej połowie lutego
grabola87
mamaa-mila a jakie mebelki masz wybrane jeśli można wiedzieć
ja wstępnie też już mam wybrane ale waham się jeszcze 
Szalejecie mamuski ale zakupy pierwsza klasa.
My na początku małego do siebie weźmiemy, kącik w sypialni mu zrobimy a później się okaże, bo mamy 3 pokoje. Maja pewnie będzie chciała sama mieć pokój tym bardziej że dość duża różnica wieku bedzie toteż chyba będziemy po czasie z sypialni rezygnować buuuu
My na początku małego do siebie weźmiemy, kącik w sypialni mu zrobimy a później się okaże, bo mamy 3 pokoje. Maja pewnie będzie chciała sama mieć pokój tym bardziej że dość duża różnica wieku bedzie toteż chyba będziemy po czasie z sypialni rezygnować buuuu
Wszystkie ciuszki śliczne
ahh..ja nie będę szaleć bo nie ma to sensu..dziś przywiozłam od teściowej rzeczy po Dawidku.. 5 reklamówek, 3 duże kartony po pampersach i wszystko małe..kupię tylko rożek i kosmetyki. Wózek, łóżeczko, pościel, bujaczek, karuzela nad łóżeczko wszystko jak nowe.
koga
Mama Maksa i Julka
Minka szalejesz;-)
Mamma mila - no koszyczki tez lubię
Tak piszecie o tych remontach, że uswiadomilyscie mi, że obiecalismy Julkowi nowy wiekszy pokój z okazji rozpoczęcia szkoly
Na szczęście jest pomalowany, stoi pusty, ale muszę pomyśleć nad urządzeniem i kolorami raczej biel i metal
A dzidziuś na pewno co najmniej z pol roku będzie spal u nas bo nie będę lazic przez pol domu w nocy żeby karmić, a potem nietsty dostanie maly pokój po julku
Mamma mila - no koszyczki tez lubię
Tak piszecie o tych remontach, że uswiadomilyscie mi, że obiecalismy Julkowi nowy wiekszy pokój z okazji rozpoczęcia szkoly

Na szczęście jest pomalowany, stoi pusty, ale muszę pomyśleć nad urządzeniem i kolorami raczej biel i metal
A dzidziuś na pewno co najmniej z pol roku będzie spal u nas bo nie będę lazic przez pol domu w nocy żeby karmić, a potem nietsty dostanie maly pokój po julku

GingerBaby
martucha020290
Ginger a kocyki gdzie i za wiele kupiłaś?? Czaje sie na takie ale drogie są...
reklama
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
MammaMila w moim Tesco otwarty został niedawno sklep o nazwie textil market czy tak jakoś ale nie wiem czy to sieciówka bo szczerze nigdzie wczesniej takiego nie widziałam... Mają ładne ciuszki i niedrogie, ale jakościowo srednie. Alanowi kupiłam raz dres ale po praniu spodnie wyglądałam jakbym je na smietniku znalazła... ALe paputki bardzo mi sie spodobały i prac ich nie bede ;D
W ogóle to kupiłam tez sobie w H&M legginsy ciążowe i są cudne
Dość grube, mocno kryjące, choć niestety nie ocieplane... Ale moze juz tak zimno nie bedzie?
W ogóle to kupiłam tez sobie w H&M legginsy ciążowe i są cudne