reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Lolcia - odprówaj daddy i wpsuj mummy ;))
Koga - z chęcią bym Cię zaraziła, bo ja gdzie nie wpadam to kupuję coś dla Edka. Dzisiaj padły moją ofiarą piękne granatowe koszyczki w jysku do jego pokoju. Ehh, a do 10go daleko! :p
Malinka - różowo miiiii ;))
Grabola - super łupy!! ;) Za takie pieniądze można szaleć!
Minka - pierwsze koty za płoty! Teraz już pójdzie z górki ;)
Sosnowiczanka - papciuszki wymiatają! Gdzie kupiłaś, gdzieee? ;)

Smile - my narazie szykujemy się technicznie. Kupiliśmy wczoraj farby, a po mebelki jedziemy w drugiej połowie lutego ;) Pościel i inne gadżety mam już wyczajone w necie, bo my chcemy pokój dla marynarza zrobić, więc nie wszystko nam pasuje ;)

Szalejecie mamuski ale zakupy pierwsza klasa.

My na początku małego do siebie weźmiemy, kącik w sypialni mu zrobimy a później się okaże, bo mamy 3 pokoje. Maja pewnie będzie chciała sama mieć pokój tym bardziej że dość duża różnica wieku bedzie toteż chyba będziemy po czasie z sypialni rezygnować buuuu

Wszystkie ciuszki śliczne:) ahh..ja nie będę szaleć bo nie ma to sensu..dziś przywiozłam od teściowej rzeczy po Dawidku.. 5 reklamówek, 3 duże kartony po pampersach i wszystko małe..kupię tylko rożek i kosmetyki. Wózek, łóżeczko, pościel, bujaczek, karuzela nad łóżeczko wszystko jak nowe.

Minka szalejesz;-)
Mamma mila - no koszyczki tez lubię

Tak piszecie o tych remontach, że uswiadomilyscie mi, że obiecalismy Julkowi nowy wiekszy pokój z okazji rozpoczęcia szkoly:zawstydzona/y:
Na szczęście jest pomalowany, stoi pusty, ale muszę pomyśleć nad urządzeniem i kolorami raczej biel i metal

A dzidziuś na pewno co najmniej z pol roku będzie spal u nas bo nie będę lazic przez pol domu w nocy żeby karmić, a potem nietsty dostanie maly pokój po julku:sorry2:

To takie zakupy :D
Z Lidla wszystko dwie suknie i polar za 35 zł heh takie zakupy lubię

Załączniki

• 1422133483184.jpg
    1422133483184.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 80
  • 1422133495528.jpg
    1422133495528.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 81
reklama
MammaMila w moim Tesco otwarty został niedawno sklep o nazwie textil market czy tak jakoś ale nie wiem czy to sieciówka bo szczerze nigdzie wczesniej takiego nie widziałam... Mają ładne ciuszki i niedrogie, ale jakościowo srednie. Alanowi kupiłam raz dres ale po praniu spodnie wyglądałam jakbym je na smietniku znalazła... ALe paputki bardzo mi sie spodobały i prac ich nie bede ;D

W ogóle to kupiłam tez sobie w H&M legginsy ciążowe i są cudne:) Dość grube, mocno kryjące, choć niestety nie ocieplane... Ale moze juz tak zimno nie bedzie?

Do góry