Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MyszkaJoasia ja mam cztery czapeczki Ja tez się cieszę że ciuszki mam już z głowy. Mebelki odebraliśmy w środę więc został do kupienia wózek,kocyk,pieluszki tetrowe,kosmetyki,laktator,wanienka.
Pieluchy tetrowe podobno są dobre w pepco.
Smile - wszystkie rzeczy piękne, a przewijak to już w ogóle mnie urzekł kolorowo miii
Grabola - to pokaz mody dla córci możesz robić
U nas też już zakończone kompletowanie ubranek. Zostały kosmetyki i rzeczy dla mamy, bo jakoś w tym wszystkim zapomniałam o sobie
No i furra dla Edwarda już jest, dodałam fotki na wózkowym wątku
Czoperka co do pieluch tetrowych się nie zgodzę. Olga ma 2 lata i do dzisiaj z nimi śpi i się przytula więc mam ich wiele z wielu sklepów i pranych po kilkaset razy. Mogę polecićc te z pepco (najlepsze) i z mothercare (tez fajne ale cena straszna, dostaliśmy na prezent sama bym nie kupiła)
Sesi ale łupy lubie rzeczy z Cubusa
Dzisiaj zamówiłam bluzy ze smyka bo były po 21 zł i skończyłam wyprawkę chyba że ktoś będzie chciał jakiś prezent kupić
Popieram, mam z pepco te kolorowe i sa naprawde fajne (gdzie jednak wiekszosc rzeczy z pepco jakosciowo zawodzi...).
Odradzam z rossmana, sa beznadziejne, okropnie sie pouciagaly i po pierwszym praniu wygladaly jakby co najmniej troje dzieci ogarnialy...
Sosnowiczanka ja mam nianię elektroniczną z Fisher Price, ale przy dziewczynach używałam jej w mieszkaniu i to sporadycznie i na wyjazdach, a teraz góra dół będzie musiała obsłużyć, więc jak wypróbuję to dam znać czy się sprawdzi. Na razie u siostry jest. Kasia śliczności!
Pieluch tetrowych z dziewczynami miałam chyba po 30-35 szt Ale z Wiką używałam ich przez pierwsze dni do przewijania, to dlatego. Nie polecam w każdym razie Ale czego to człowiek nie zrobi jak się nasłucha przy pierwszym dziecku;-) teraz mam 16 szt i jak będzie mało to najwyżej dokupię, ale one bardzo są przydatne, obie dziewczyny nam bardzo ulewały, więc do tego przydawały się najbardziej, i na przewijak i do lekarza, no wszędzie i długo.