Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Widzę dziewczyny , ze na dobre rozpoczelyscie zakupowe szaleństwo ja mam łóżeczko i mebelki po synku... A całej reszty sie pozbyłam :/ ale jakos nie mam weny na zakupy...
mamamm, mamagata- ja tak w poprzedniej ciąży odwlekalam zakupy... Skoczyło sie ze urodziłam ponad miesiac wczesniej i mąż musiał najpotrzebniejsze akcesoria i ubranka kupić cała resztę kupowaliśmy jak młody był w domu. Teraz chciałam wczesniej przygotować ale jakos siły nie mam...
Mamamm- do szpitala nie kupujesz stanika??? Mi tak cycki urosły ze chyba będę musiała dwa kupić :/ nie wyobrażam sobie latać po szpitalu bez stanika przy moim nieproporcjonalnym biuście :/ który jest wielki a bedzie jeszcze większy.... A jak leżałam poprzednim razem to fakt ja tylko na sali używałam staników.... dziewczyny nie musiały...
Widzę, że zakupowy szał na całego ja kompletuję wyprawkę powoli, ale systematycznie. Choć wszyscy wokół gadają "już kupujesz? nie za wcześnie?" co mnie niezmiernie irytuje... To co mam w 9 miesiącu z brzucholem słonicy czołgać się po sklepach? Pranie jednak zostawiam na maj, bo po drodze czeka mnie przeprowadzka, więc już wolę wyprać w nowym mieszkaniu i tam poskładać.
Też kupuję powoli a systematycznie. Juz nie mam siły na dluzsze spacery po sklepach wiec nie wyobrażam sobie tego w maju. Poza tym np. Producent mebelkow podawal termin dostawy 3 dni- ale ze wiem jak to bywa, zamowilam odpowiednio wczesniej i czekamy miesiac nie chce potem w maju biegac zestresowana ze mi czegos brakujE. Pranie i prasowanie zostawie koze na koncowke kwietnia/poczatek maja zeby sie nie kurzylo to wszystko.
A poza tym... mam wrażenie, ze tydzien temunzrobilam test ciążowy a tu w sobite zaczynamy 30. Tydzien! Jaknten czas leci!!!