reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Tez tak mowilam:)płeć już znam, mąż najchętniej juz dzisiqj wszystko by kupil a ja sie boje ze za wcześnie. .. ale moze faktycznie to juz ten czas gdzie mozna ppwoli kompletowac rzeczy dla maluszka...

Kilka wczoraj kupiłam ale szkoda bo teraz widzę że na zdjęciu jakieś takie blade kolory:(

Załączniki

• 1421490084943.jpg
    1421490084943.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 84
  • 1421490120438.jpg
    1421490120438.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 86
Kasia fajne ciuszki. Ja bardzo lubię pajacyki. Siostra mi dała 2 reklamówki po jej synku, ale czy się przydadzą?;-)

kasia ładne ciuszki :)
u mnie jeśli chodzi o wyprawkę to powiedziałam sobie że od tego miesiąca zaczynam już powoli kupować co miesiąc coś , w połowie kwietnia chcemy zamówić wózek i mebelki ( mam już wybrane ) w połowie maja mam nadzieję że wszystko łącznie z pokojem będzie gotowe. Zobaczymy jak wyjdzie :)

reklama
Kasia ten pajacyk jasny z pierwszego zdjecia wpadl mi w oko :D mam takie dwa jeden 0-3 a drugi 3-6 :D
Wszystkie wasze zdobycze superasne :)

Do góry